NAKON DEBAKLA

VIDEO Drama na Poljudu: Navijači htjeli upasti u svečanu ložu, gađali su predsjednika Hajduka

Foto: Dalmatinski portal
1/8
16.08.2024.
u 08:07

Navijači Hajduka nakon poraza bili su očekivano razočarani i bijesni, a neki od njih pokušali su se probiti do svečane lože kako bi se obračunali s čelnim ljudima Hajduka.

Nogometaši splitskog Hajduka svoj nastup u kvalifikacijama Konferencijske lige završili su 0-1 (0-1) domaćim porazom od slovačkog Ružomberoka u uzvratnom susretu 3. pretkola. Kako je prva utakmica prije tjedan dana u Slovačkoj završila bez pogodaka, Ružomberoku je jedan pogodak bio dovoljan za prolaz. A taj gol nije zabio nitko od igrača Ružomberoka već je Zvonimir Šarlija u samom otvaranju dvoboja, u 5. minuti, nespretnom reakcijom zatresao vlastitu mrežu.

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

1/13

Bijeli do kraja pred krcatim stadionom nisu uspjeli zabiti pogodak koji bi ih odveo barem u produžetke pa su se tako već u osmom mjesecu oprostili od europskog natjecanja, što je, naravno, izazvalo negodovanje kod splitske publike.

Navijači Hajduka nakon poraza bili su očekivano razočarani i bijesni, a neki od njih pokušali su se probiti do svečane lože kako bi se obračunali s čelnim ljudima Hajduka. Nekolicina navijača došla je do lože na Poljudu te pokušala u nju upasti, raznim predmetima su pokušali gađati predsjednika kluba Ivana Bilića. Neki izvori tvrde da je uistinu pogođen, ali za to definitivno nema službene potvrde.

VEZANI ČLANCI:

Također, svađali su se s pripadnicima osiguranja i policije, ali na kraju su zadržani na ogradi ispred lože, pa je spriječen veći incident poslije debakla Hajduka. Video ovog nemilog događaja na Poljudu možete pogledati OVDJE

Komentara 30

Avatar R2D2
R2D2
08:16 16.08.2024.

Krivi opet redom: Mamić, Dinamo, Dalić, Repka.....

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
08:55 16.08.2024.

Ne kuzim sto navijaci ocekuju od Hajduka? Klub je jednostavno los navijaci vecinom barbari, cak je i Dinamo svemirski brod za njih...s Mamicem ili bez njega. Glavna zvijezda je Livaja, trecerazredni nogometas...😁🤣

Avatar alteralterego001
alteralterego001
08:53 16.08.2024.

Socijalistički način vođenja kluba (čitaj:sa ulice) ne funkcionira. Prodati klub jednom vlasniku i bit će reda i rezultata. Nisam Hajdukovac ali žao mi je što niste prošli kao i svakom normalnom Hrvatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije