OČEKUJE SE DOGOVOR

Hajdukova zvijezda odlazi u Njemačku: Splićanima samo 1,5 milijuna eura?

Emir Sahiti
24.06.2022.
u 20:25

U Hamburgu ponovno "ganjaju" povratak u Bundesligu i mogu si priuštiti kvalitetnog reprezentativca Kosova, koji nije skup, a ima izniman potencijal te su mu tek 23 godine.

Emir Sahiti blizu je odlaska iz Hajduka. Doduše, očekuje se da će se pojaviti u austrijskoj bazi bijelih, Bad Waltersdorfu. On je zbog reprezentativnih obveza dobio pokoji dan odmora više, no čini se da nije previše odmarao. Navodno je posljednja dva dana, a pišu o tome i njemački mediji, proveo u Njemačkoj i dogovarao svoj transfer u HSV prije nego što se, bar privremeno, vrati u momčad Hajduka.

U Hajduku i HSV-u nisu komentirali mogućnost ovog transfera, ali je očito sve blizu realizacije. Hajduk i HSV imaju dobar odnos ostvaren prilikom posudbe pa potom i otkupa ugovora Marija Vuškovića (tri milijuna eura bila je odšteta). HSV se želi pojačati i ponovno pokušati izboriti ulazak u prvu Bundesligu, a očito je da im se 23-godišnji Sahiti uklapa u te planove, a mogu si ga i priuštiti jer kvalitetni reprezentativac Kosova i ofenzivac nije skup, procijenjena vrijednost mu je 1,5 milijuna eura, a pregovori s HSV-om blizu su tog iznosa.

Osim HSV-a, za Sahitija je bilo i još uvijek ima zanimanja nekih talijanskih klubova pa je očito da bi on uskoro mogao napustiti splitsku momčad. Hajduk ima dosta ofenzivnih igrača ode li Sahiti, no u prošlom je prvenstvu igrao jako dobro, okomitiji je i konkretniji od većine onih koji ostaju u Hajduku. Upisao je pet pogodaka i dodao još četiri asistencije u ukupno 32 nastupa u ligi, još dva pogotka postigao je u kvalifikacijama Europske lige i u kupu. U Hajduk se vratio uoči prošle sezone, prije toga bio je na posudbi u Šibeniku i svojim odličnim igrama zaslužio povratak na Poljud. No sad je sve bliže odlasku.

>>> Čistka u Hajduku, traju pripreme za iduću sezonu

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
20:50 24.06.2022.

Dinamo toliko bez frke dobije za čistačicu Baricu ako ova poželi otići raditi u drugu firmu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije