Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI U TEHERAN

Hajdukovac odbio neočekivanu ponudu. Želio ga je klub s 30 milijuna navijača

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
05.07.2024.
u 18:30

Iskusni Lovre Kalinić je zaključio da Teheran nije destinacija za nastavak njegovog nogometnog puta. Trenutačni ugovor s Hajdukom ističe mu u ljeto 2025. godine

Ljetni prijelazni rok se polako, ali sigurno zahuktava, a ponudan i spekulacija ne nedostaje. Isto je i u Hajduku kojo još uvijek čeka prva pojačanja koja će se pridružiti novoj momčadi pod dirigentskom palicom Gennara Gattusa. Splitski klub povezuje se s velikim imenima poput Edina Džeke i Ivana Rakitića.

Ipak, imaju i nekih ponuda. Tako je na Poljud stigala jedna sasvim neočekivama i to iz Irana. Tamošnji Persepolis traži novoga vratara. Alizer Beiranvand je prije nekoliko dana napustio klub, a klub iz Teherana nadao se na sjever Irana dovesti Hajdukovog vratara Lovru Kalinića (34).

GALERIJA Zavirite u raskošnu kuću Luke Modrića u elitnom zadarskom naselju Kožino

 
Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/11

Kalinić je brzo odbacio ovu opciju i odlučio se ostati u Hajduku. Ipak, Persepolis je vrlo zanimljiv klub. Riječ je o jednom od najpopularnijih nogometnih klubova u Aziji. Ima čak 30 milijuna navijača. Naslov prvaka Irana osvojili su čak 16 puta, od toga sedam puta u proteklih deset godina. Tome su pridružili sedam trofeja Iranskog nogometnog kupa i pet Superkupa.

Iskusni Kalinić ipak je zaključio da Teheran nije destinacija za nastavak njegovog nogometnog puta. Trenutačni ugovor s Hajdukom ističe mu na ljeto 2025. godine. Transfermarkt njegovu trenutnu tržišnu vrijednost procjenjuje na 400 tisuća eura. Uz Hajduk igrao je i za NK Karlovac, Novalju i Sinj. U inozemstvu je bio član Genta, Toulousea i Aston VIlle.

Komentara 3

Avatar Ričard
Ričard
00:48 06.07.2024.

Kad Izraelci grunu atomsku ne pomaže ni 50 milijuna navijača

PA
Pametanumoruludih
00:13 06.07.2024.

Iskusni??? Taj nema pojma. Neka nadje drugi posao dok je jos mlad. Nogomet nije za njega.

Avatar CUBE
CUBE
23:57 05.07.2024.

Bolje da stave devu na gol, neka će ju lopta pogodit pa se računa ko obrana od Kaleta niš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije