Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO POTVRĐENO

Dinamo doveo pojačanje iz Španjolske, čovjeka koji je pobjeđivao Barcelonu i Atletico

Raul Torrente
GNK Dinamo
04.07.2024.
u 16:27

- Ovim putem želim izraziti veliko zadovoljstvo što sam postao novi član Dinama. O klubu sam čuo sve najbolje, kao nogometaš koji je dosad u karijeri igrao u Španjolskoj, znam da su u europskim natjecanjima pobjeđivali Villarreal, Sevillu, a prošle sezone su izbacili i Betis.

Branič Raul Torrente (22), potpisao je višegodišnji ugovor s Dinamamo. Torrente je rođen 11. rujna 2001. u San Javieru, predgrađu Murcije, a u seniorskom je nogometu debitirao već kao 16-godišnjak u rodnom gradu u lokalnom klubu Racing Cartagena Man Menor. Ubrzo je potom, s nepunih 17, prešao u Granadu.

U početku je nastupao na mladu momčad, a u udarnom sastavu zaigrao ujesen 2021. godine u sezoni u kojoj su, primjerice, pobijedili Atletico, remizirali protiv Barcelone... Torrente je, međutim, ozlijeđen sredinom travnja 2022. nakon čega je izbivao osam mjeseci. Puni je povratak dočekao u prošloj sezoni.

U međuvremenu je upisao i nastup za mladu nacionalnu momčad u doba dok ju je s klupe vodio Luis de la Fuente, aktualni izbornik A reprezentacije.

- Ovim putem želim izraziti veliko zadovoljstvo što sam postao novi član Dinama. O klubu sam čuo sve najbolje, kao nogometaš koji je dosad u karijeri igrao u Španjolskoj, znam da su u europskim natjecanjima pobjeđivali Villarreal, Sevillu, a prošle sezone su izbacili i Betis. Mnogi igrači su ovdje ostvarili zapažene uspjehe, kasnije postali reprezentativci i priznate međunarodne zvijezde, pa se nadam da ću i ja poći tim stopama. Znam i za njihove fanatične navijače, a moj prvi cilj bit će opravdati njihovo povjerenje, ali i povjerenje Uprave koja mi je omogućila dolazak na Maksimir. Vidimo se na terenu - rekao je Raul nakon potpisivanja ugovora. 

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Raul Torrente
1/17
 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije