Umjetna trava

Hajdukovci u problemima: 'Teren je jako brz, nas sedam se poskliznulo'

Fran Tudor
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.08.2015.
u 11:58

- Moramo ponoviti utakmicu kao na Poljudu. Pametno, strpljivo, s velikom dozom koncentracije i agresivnosti

Hajdukovci su sinoć u Drammenu odradili trening koji je trajao nešto manje od sat vremena. Dojmove s treninga za Goal.com prenio je desni bek bijelih Fran Tudor.

"Teren je užasno brz, stvarno je sklisko, ali pokušat ćemo se što prije prilagoditi na teren. Najmanje šest, sedam nas se poskliznulo, ali to ne smije biti nikakav alibi. Pripremit ćemo se najbolje što možemo", javio se Tudor za Goal iz Norveške.

Koji je recept za prolaz?

"Ponoviti utakmicu kao na Poljudu. Pametno, strpljivo, s velikom dozom koncentracije i agresivnosti", zaključio je Tudor. 

Fran Tudor atmosferu na treningu opisao je za Goal.com.

>>Burić uoči puta za Norvešku: Dinamo nam je upozorenje!

Komentara 2

Avatar petrolio
petrolio
13:04 06.08.2015.

hahahahaha....ahahahhahahaa....teren im je sklizak??? ahahahahahha...pa dinamo je pred 2 dana igrao na istom takvom i nisu se žalili, rekl su: kako njima, tako nama, a ovi već rade alibi ako izgube!

GU
General_U
13:25 06.08.2015.

hajduk je bolja ekipa od ovih norvežana i ovo kukanje nije potrebno imaju pozitivan rezultat iz prve utamice i sigurno prolaze sritno bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije