TRANSFER

Hajduku se priključio Brazilac Flavio Beck Junior

Hajduk - Osijek
Tino Jurić/Pixsell
23.06.2014.
u 21:27

Igra na poziciji lijevog beka, u Europi je od 2006. godine, a igrao je u Solinu, Energie Cottbusu, Flamurtariju, širokom, Budućnosti, Interu iz Bakua...

Ključne riječi

Komentara 5

LI
Lisabon
14:43 24.06.2014.

Evo kako se moze iz nicega napraviti senzacionalna vijest.Naslov:Hajduku se prikljucio brazilac......,a zapravo se nije prikljucio nego je na probi.Igrac sa CVom kakav ima (igrao izmedju ostalog u Solinu!!!!!!!!!!!)je upravo zasluzio ovakav naslov!!!!!!Cudo,toga ima samo u Splitu.Ili vec 3 dana bljesti naslov kako su hajdukovi klinci osvojili jaki medjunarodni turnir u Zagrebu.I to je udarna vijest.Bravo Marsicu,tako se pise o svojem klubu.

TU
tuctudjubabu
07:30 25.06.2014.

Flavio je izuzetan momak, dobar igrac. Igrao je u FK Buducnost veoma dobro. Igra na poziciji veznog, a ne lijevog beka, cisto da znate. Flavio Srecno!

LI
Lisabon
07:51 26.06.2014.

Alo Marsicu,sta ces sada.Prosla 3 dana od ovog tvojeg "povjesnog"clanka,a Flavio je vec otisao s probe.Skinuo se,odradio 2 treninga i odmah otisao.Da si posten,odnosno da si moralan,napisao bi to i rekao da si pretjerivao u ovom clanku,ali eto nisi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije