Buduća zvijezda

Halilović uz Messija i društvo: Barca ga prijavila za Ligu prvaka!

Alen Halilović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.09.2014.
u 19:14

Hrvatski nogometaš tako će ponovno imati priliku iskusiti igranje u najelitnijem klupskom natjecanju, u kojem je već nastupao dok je igrao za zagrebački Dinamo

Da na Alena Halilovića  Luis Enrique ozbiljno računa, dalo se naslutiti još tijekom priprema. Hrvatski reprezentativac toliko je oduševio trenera da ga je ovaj što je dulje moguće držao na pripremama sa seniorima, a tek nedavno prebacio u B momčad, za koju je zapravo trebao igrati od samog početka.

No, izgleda da će Alen češće trenirati s Messijem, Rakitićem i društvom, a možda i zaigrati. Naime, Barcelona je objavila popis igrača koje je prijavila za Ligu prvaka, a među njima je i Alen Halilović!

Štoviše, samo su on i Diagne iz B momčadi na tom popisu, što znači da u njemu vide buduću zvijezdu. Hrvatski nogometaš tako će ponovno imati priliku iskusiti igranje u najelitnijem klupskom natjecanju, u kojem je već nastupao dok je igrao za zagrebački Dinamo.

Alen je trenutačno na reprezentativnom okupljanju, a u jučerašnjoj utakmici protiv Cipra s nekoliko je odličnih poteza skrenuo pažnju na sebe.

>>Halilović na putu da bude 'osmica' kao Prosinečki

Komentara 7

MA
Majur
20:13 05.09.2014.

Dečec je dobio priliku protiv Cipra i dobro je iskoristio,sve ostalo će vrijeme pokazati,ali jedno je sigurno što neće sigurno nedostajati,a to je komentari kauč-stručnjaka koji će svakom Hrvatu popljuvat uspjeh bilo kakvi....sve će ljudi oprostiti ali uspjeh nikako.

DU
Deleted user
22:33 05.09.2014.

Nek konačno več neko veli na temelju čega postoji ta fama da je dečko bahat, umišljen, arogantan što svaki dan od ovih internet stručnjaka moramo čitati. Pozitivna sportska drskost, ambicioznost i svjesnost vlastitih kvaliteta nije nikakva bahatost. To su osobine koje svaki športaš mora imati ako želi biti vrhunski. Upravo te kvalitete fali naši nogometašima a Halilović ih uz neospornu nogometno znanje ima. On je mlad i njegovo vrijeme tek dolazi. Još ima puno prostora za napredak. Dovoljno je pogledati de si bili si naši vrhunski igrači u njegovim godinama da se vidi koliko je on već sada dobar, a kroz par godina ako se bude pravilno razvijal mogal bi biti svjetski vrh.

Avatar zagorac2
zagorac2
02:24 06.09.2014.

kaj je pljuvaci ste jako ljubomorni na njegov talenat i uspjeh - mali je super specijalno kad znamo da ima samo 18 godina i da jos nije sazrel - a jeste vi pljuvaci jad i bjeda u ljudskom obliku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije