Bivši igrač Bayerna

Hargreaves: Mandžukić će otići, a bio bi pojačanje za Chelsea ili Arsenal

Mandžukić vs Lewandowski
Foto: Press Association/Pixsell
17.05.2014.
u 10:54

Bayern igra s jednim napadačem. Dakle, bit će ili Lewandowski ili Mandžukić. Ja mislim da će Mario ipak napustiti klub na ljeto.

Bivši igrač Bayerna Owen Hargreaves u razgovoru za Goal.com osvrnuo se trenutačnu situaciju u bavarskom klubu. On smatra da je dolazak Roberta Lewandowskog odlična stvar.

- Kad dođe u klub, on će sigurno biti u početnom sastavu. On je jedan od najboljih strijelaca na svijetu i upravo ono što Bayernu treba. On bi zabijao u svakoj ligi u kojoj bi igrao, rekao je Hargreaves i osvrnuo se na današnju utakmicu Borussije i Bayerna.

- Ne smije razmišljati o sljedećoj sezoni, samo se mora fokusirati na ovu utakmicu. Mora napraviti ono što je najbolje za Borussiju jer oni su bili odlični prema njemu u proteklih nekoliko godina. I, ako zabije, mora proslaviti pogodak.

Što će biti s Mandžukićem?

- Pitanje je može li se on nositi s tim da neće biti prvi izbor. Hoće li moći to "progutati" ili će otići u Chelsea ili Arsenal. A mislim da bi ih on poboljšao. Bayern igra s jednim napadačem. Dakle, bit će ili Lewandowski ili Mandžukić. Ja mislim da će Mario ipak napustiti klub na ljeto.

>>Ne razumijem Guardiolu, ali očito se dogodilo nešto za što mi ne znamo!

Komentara 1

Avatar bereza
bereza
14:29 17.05.2014.

Mandžukić je pojačanje za svaki klub u kojem bi igrao, pod uvjetom da dođe u ruke pravom trenerskom stručnjaku koji bi bio u stanju iskoristiti njegove kvalitete! Mandžukić nije više onakav nedisciplinirani harambaša kakav je bio prije odlaska iz HNL-a. Već je pokazao da je u stanju potpuno se podrediti interesima kolektiva, da je u stanju obavljati sve zadatke koje pametan trener zatraži od njega. To što je on napadač "po profesiji" znači i da jednostavno mora imati određenu količinu agresivnosti, bezobrazluka, pa i bahatosti - jer to su osobine rasnog napadača. To što je Mandžukić u stanju držati te osobine uglavnom pod kontrolom samo pokazuje da je discipliniran i inteligentan igrač. Sigurno ima velikih klubova i velikih trenera koji bi znali cijeniti takvog igrača! Mislim da, ako sporazumi još nisu utanačeni, Mandžukić uopće ne bi morao žuriti s odlukom. Mundijal je pred vratima, trebao bi se smiriti i koncentrirati da što bolje odigra u Brazilu, dodatno skrene pažnju na sebe u situaciji kad će ga Modrić i Rakitić hraniti loptama, i zatim vidjeti što dalje. Dođu li šefovi Bayerna pameti i bude li sreće, Borussia će zgaziti Bayerna i Pepo bi mogao dobiti šut-kartu... Ah, puste želje,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije