Srbi otišli kući

Hasanefendić: Poraz od Austrije je ponižavajući

Austrija - Srbija
Reuters
23.01.2010.
u 22:59

Velika senzacija u Linzu. Austrija je došla do svoje prve pobjede na velikim rukometnim natjecanjima. Svladali su Srbiju i tako osigurali nastavak natjecanja.

Nakon što su Islandu "utrpali" 37, Srbiji su dali čak 38 pogodaka. Zar protiv njih nema obrane? Junaci te velike pobjede bili su Szilagy s devet, te Weber s osam pogodaka, ali i Bauer s 12 obrana. Nakon tog debakla Sead Hasanefendić sigurno više neće biti izbornik Srbije.

- Ovo je za nas ponižavajuće. Ispasti od Austrije - rekao je Momir Ilić, igrač njemačkog Kiela. Žarko Šešum je dodao:

- Ovo je veliki neuspjeh.

Zakazli su srpski vratari. Nije pomogao ni iskusni Dejan Perić. Skupio je samo devet obrana.

Islanđani su se poigrali s europskim prvacima, Dancima. Imali su na vratima sjajnog Gustavssona (18 obrana), koji brani u švicarskom Kadettenu, a odlično je odigrao i 19-godišnji Palmarsson (pet pogodaka). (dm)

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
02:00 24.01.2010.

jao puna bulja......... bahahahahhah........

OB
-obrisani-
01:36 24.01.2010.

Jadnici s orijenta! Fuj!

Avatar crni djordje
crni djordje
20:30 26.01.2010.

@24.01.2010. u 01:36h a2 je napisao/la: Jadnici s orijenta! Fuj! Pohvali Pokudi ...mora da si hrvat, tesko je ziveti s tim saznanjem, moje iskreno saucesce....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije