ČESTITAO HRVATSKOJ

Hezonja se oglasio o situaciji u Rusiji i Ukrajini: Sve vam je jasno, da je do mene...

Split: Hrvatski košarkaši izgubili od Njemačke u napetoj završnici kvalifikacija za OI
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.02.2022.
u 22:19

Igrač Cedevite Juniors Goran Filipović je bio prvo ime kod Hrvatske s 29 koševa, Filip Krušlin je zabio 21, a Karlo Matković 16, dok je Šveđane predvodio Ludvig Hakanson s 31 ubačajemV

Hrvatski košarkaši pobijedili su u dvoboju 4. kola C skupine kvalifikacija za SP 2023 u Norrkopingu Švedsku nakon dva produžetka 105-98 (14-21, 12-20, 24-18, 29-20 - 26-19), a s prvom pobjedom zadržala je šanse za plasman u daljni krug.

Igrač Cedevite Juniors Goran Filipović je bio prvo ime kod Hrvatske s 29 koševa, Filip Krušlin je zabio 21, a Karlo Matković 16, dok je Šveđane predvodio Ludvig Hakanson s 31 ubačajem.

U rosteru Hrvatske nema Marija Hezonje, jednoga od najboljih hrvatskih košarkaša jer ga njegov Uniks nije pustio na reprezentativnu akciju. Kasnije je stigla odluka Eurolige kako je Uniks kao i ostali ruski klubovi suspendiran, što znači da Marijo trenutno nije potreban svome klubu, a kakva je situacija objasnio je na društvenim mrežama. 

- Velika pobjeda! Bravo! - napisao je Hezonja, a nakon što ga je jedan komentator pitao zašto ga nema, pojasnio je:

- Slaven Jarak, ma mogao sam obje da je do mene.. kad smo mi danas od 6 ujutro na putu i 10 sati u Makhackhali na aerodromu sve ti je jasno kakva je situacija. Hvala puno 

U ovoj skupini je ranije Finska u gostima svladala Sloveniju s 83-79.

Finska ima tri pobjede, Slovenija i Švedska po dvije, a Hrvatska je jednu dok prve tri selekcije nastavljaju natjecanje. Dokraja kvalifikacija Hrvatska dočekuje Finsku, a gostuje u Sloveniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije