Ubacio 11 koševa

Hrvatski igrač sjajnim potezima oduševio Amerikance

Mario Hezonja
Reuters/PIXSELL
06.10.2017.
u 12:36

Orlando Magic slavio je protiv Dallas Mavericksa sa 112-89.

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja zabio je 11 koševa uz po jedan skok i jednu asistenciju u 14 minuta, koliko je odigrao u drugom predsezonskom susretu u kojem je njegov Orlando Magic slavio protiv Dallas Mavericksa sa 112-89. 

Mario je publiku oduševio i sjajnim asistencijama te zakucavanjem.

 

 

Najučinkovitiji kod Orlanda bili su Aaron Gordon sa 17 i Nikola Vučević sa 14 koševa. Hrvatski košarkaš Damjan Rudež također je igrao sinoć, on je u 14 minuta upisao samo jedan skok i jednu asistenciju.

Dallas je predvodio Dennis Smith Jr. sa 13 koševa. 

Ovo je druga predsezonska utakmica koju je Orlando odigrao, u ponedjeljak je poražen od Memphis Grizllliesa sa 92-84, a u subotu ih čeka ogled protiv Miami Heata.

Predsezona u NBA ligi traje do petka 13. listopada, dok će nova sezona početi u utorak 17. listopada.

Komentara 5

ZA
!zagreb!
14:23 06.10.2017.

Hrvatski?? On je igrač za sebe i svoj džep.

PP
Petar-Petrovic
20:30 06.10.2017.

Vidim "ne prati se" ovaj sport u Hr. Svaki put sve isto, precenjivanje vasih igraca i lozenje pred sezonu i u toku sezone, pa zatim lozenje na pripremama i na prvenstvu kad se pobede neki autsajderi, a onda nakon ispadanja izgovori i komentari tipa "ko jos prati taj sport"... A onda uoci nove sezone opet sve isto... hahahaha

PP
Petar-Petrovic
20:32 06.10.2017.

Ovo su totalno obicni potezi a Hr novinari i neki navijaci se loze i preteruju kao i obicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije