Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI U HNL-u

Hit sudac HNL-a nema ni 30 godina: Veliki je vjernik, završio je strojarstvo i radio u Švicarskoj

31.01.2024.
u 21:30

Povjerenje u Kolarića raslo je što je češće sudio velike utakmice, a zbog pritiska javnosti i interesa za najpoznatije klubove, s našim sucima najčešće je ishod obrnut. Najčešće se nakon velikih utakmica u Kolarićevu suđenju traži dlaka u jajetu, što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti

Komentara 17

Avatar feudalac
feudalac
22:27 31.01.2024.

...11 minuta, zato stalno sudi hajduku a i medijski će ga dobro tretirati. Klubovi (čitaj hajduk) navodno ne određuju koji će im sudac suditi ali određuju koji im ne će suditi pa ti dođe na isto.

FI
Fijaker
00:09 01.02.2024.

?! Jedini članak o ovom sucu je trebao biti vezan za nepriznavanje pogotka nakon intervencije VARa, a ***BEZ*** gledanja snimke (znaci nije donio odluku ON) i vezano za objasnjenje nadoknade od 11min. (ne tvrdim da je gol bio regularan nitii da je 11min previse ali svakako je cudno, a narocito negledanje snimke VARa i prepustanje odluke nekom drugom)

Avatar razmaknica
razmaknica
06:55 01.02.2024.

Oba tima se mole, sad i sudac pa ti budi Bog i postupi ispravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije