ABA LIGA

Hladan tuš za Cedevitu: Mršić suspendiran, neće voditi momčad protiv Zvezde

Veljko Mršić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
06.04.2017.
u 12:07

Prve dvije utakmice finala igraju se u Beogradu 10. i 11. travnja., a Mršić će se na klupu vratiti u nastavku finalne serije koja se 13. travnja igra u Zagrebu.

Cedevita će u finalu ABA lige protiv Crvene zvezde biti bez trenera Veljka Mršića koji je suspendiran dvije utakmice zbog komentiranja suđenja.

Trener Cedevite kažnjen je zbog izjava oko suđenja tijekom polufinala u kojem je njegova momčad izbacila Partizan, objavila je ABA liga. Momčad će tako voditi Mršićevi pomoćnici Gianmarco Pozzecco i Dino Repeša.

Prve dvije utakmice finala igraju se u Beogradu 10. i 11. travnja., a Mršić će se na klupu vratiti u nastavku finalne serije koja se 13. travnja igra u Zagrebu.

>> Cedevita u finalu ABA lige! Slomila Partizan u dramatičnoj završnici

Komentara 2

GV
golub Vaso
12:39 06.04.2017.

dobra vijest za Cedevitu

VO
volimZagreb11
14:31 08.04.2017.

ista igra bez obzira tko je na klupi,mislim da nemaju ni igrace ,ni trenera aaaaaa za Zvezdu.Vazno je da na forumima brisu imalo kriticne komentare,sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije