Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAČKI SKANDAL

HNS suspendirao hrvatskog suca koji je gnjusnim porukama prijetio dopredsjedniku sudačke komisije

Foto: Luka stanzl/PIXSELL
1/4
07.03.2024.
u 19:10

Nakon dobivene potvrde da se radi o Dejanu Vukoviću, pomoćnom nogometnom sucu, HNS je suspendirao Vukovića čime je udaljen od svih nogometnih aktivnosti te će pokrenuti disciplinski postupak.

Hrvatski nogometni savez suspendirao je pomoćnog suca Dejana Vukovića zbog prijetnji dopredsjedniku Komisije nogometnih sudaca Vladi Svilokosu, objavio je hrvatski nogometni savez na web stranicama.  Nakon medijskih napisa o uhićenju Dejana Vukovića zbog prijetnji Vladi Svilokosu, Hrvatski nogometni savez zatražio je potvrdu tih navoda od Županijskog suda u Zagrebu.

Nakon dobivene potvrde da se radi o Dejanu Vukoviću, pomoćnom nogometnom sucu, HNS je suspendirao Vukovića čime je udaljen od svih nogometnih aktivnosti te će pokrenuti disciplinski postupak. Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje svaki oblik verbalnog nasilja te pozdravlja brzu reakciju nadležnih tijela.

VEZANI ČLANCI:

Spominje se da je Vlado Svilokos je dostavio pet do šest poruka u kojima mu spominju sina i kćer te prijete ubojstvom, a to se dogodilo nakon što je procurila informacija da bi on mogao biti novi predsjednik Komisije nakon odlaska Brune Marića zbog niza skandala koji je tresao hrvatski nogomet. 

Komentara 3

Avatar kenshi
kenshi
19:22 07.03.2024.

Primitivci i prazne glave!

KA
kanđija
19:20 07.03.2024.

A tko će kome ako ne svoj svome.

KU
Kujttim
19:29 07.03.2024.

Za Dejana Vukovića je sudačka karijera završena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije