IDE IM

Hopp: Hoffenheim neće nikoga prodavati

29.12.2008.
u 08:44

Dietmar Hopp, vlasnik Hoffenheima, tvrdi da su u zimskom prijelaznom roku u vodećoj momčadi Bundeslige mogući jedino dolasci, ne i odlasci.

Debitant u Bundesligi, seoska momčad iz Sinsheima, zimsku stanku dočekala je na vrhu ljestvice Bundeslige. Hoffenheimov vlasnik i tvorac nevjerojatnog uspjeha ove momčadi Dietmar Hopp kaže da je njegov klub ''bacio oko'' na nekoliko igrača koje bi mogli dovesti u prijaleznom roku:

- Nemamo iluzija da će ova momčad koju imamo vječito ostati na okupu, ali imamo jasnu namjeru zadržati trenutni kadar i u sljedećoj godini. Ne želimo nikoga pustiti, naša je želja da aktualni sastav ostane na okupu barem još sljedeće godine – izjavio je Hopp.

No, ako ne kane nikoga pustiti, to ne znači da će u Hoffenheimu biti pasivni u prijaleznom roku. Već su dogovorili vratara Tima Hildebranda, koji nije pronašao sreću u Valenciji, a pojačanja bi moglo biti i još.

- Trener Ralf Rangnick već je razgovarao s nekoliko igrača o kojima razmišljamo. Bilo bi sjajno kad bismo nekoga od njih mogli dovesti. No, nećemo brzati s trošenjem novaca na pojačanja. Ako netko stigne, super, a ako ne, čekat ćemo s pojačanjima do kraja ove sezone – poručio je Hopp.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije