Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JA SAM ISKLJUČIVI KRIVAC'

Horvat konačno odgovorio na pitanje ostaje li izbornik, ovaj put nije samo otvarao usta

Hrvatska protiv Maroka u posljednjoj utakmici skupine SP-a
Foto: PIXSELL
1/5
24.01.2023.
u 09:39

– Iskreno, u ovom trenutku ne razmišljam o tome i ne očekujem ništa. Očekujem da svi prespavamo ovo, da sjednemo i da vidimo kako dalje. Ima vremena za ekskluzive, vidjet ćemo ostajem li – rekao je Horvat

Rukometni izbornik Hrvoje Horvat imao je neobičan nastup nakon što je Hrvatska slavila protiv Bahreina na Svjetskom prvenstvu, ali se kasnije ispostavilo da nije prošla u četvrtfinale. Novinarka RTL-a pitala ga je ima li i dalje podršku saveza, na što je Horvat samo otvarao usta, no nije ništa govorio. 

Takav nesvakidašnji performans pred kamerama izazvao je puno reakcija u hrvatskoj javnosti. Ipak, Horvat je kasnije u razgovoru s novinarima u Malmöu progovorio o svojoj budućnosti.

– Iskreno, u ovom trenutku ne razmišljam o tome i ne očekujem ništa. Očekujem da svi prespavamo ovo, da sjednemo i da vidimo kako dalje. Ima vremena za ekskluzive, vidjet ćemo ostajem li – rekao je Horvat, prenosi Sportklub.

Osvrnuo se i na nastupe Hrvatske.

– Znam samo da ja potpisujem rezultat koji smo ostvarili i da stojim iza njega. Podbacili smo u prvoj utakmici protiv Egipta i to ide isključivo na moju dušu. Na kraju smo zbog jednog poraza završili deveti i to će biti dovoljno da se ostvari plasman na olimpijske kvalifikacije. Samo što smo mi htjeli kvalifikacije izboriti na drugi način.

Komentara 1

PL
plajo
12:40 24.01.2023.

A da probamo sa Nenadom Šoštarićem???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije