SITAN, ALI DINAMITAN

Hrabri Ibañez igra s bolovima zbog pomaknuća vilice

Ibanez Tomasov
Marko Lukunić/Pixsell
08.04.2010.
u 16:23

Gotovo cijeli susret odradio je Luis Ibañez na Poljudu unatoč velikim bolovima koji traju još od utakmice s Rijekom.

U Dinamovoj gubitničkoj momčadi ipak se nađe i poneki heroj. Osim novoga lidera, iskusnoga i utjecajnoga Leandra Cufréa, to je i Luis Lucho Ibañez.

Hrabri Argentinac igra na vlastitu odgovornost uz veliku bol zbog pomaknuća vilice od tri milimetra zarađenoga na Kantridi, od Pamićeva lakta.

Argentinac je četiri dana jeo samo juhu, jer ništa kruto ne može žvakati, ali je ipak smogao snage i izdržao 78 minuta na Poljudu.

Besplatno na Maksimir

Iz Dinama su obavijestili kako će ulaz na Maksimir na sve prvenstvene utakmice do kraja sezone biti besplatan. Za te će utakmice biti otvorene sjeverna i zapadna tribina, a po potrebi i istočna.

Jedina iznimka biti će derbi 1. svibnja. Prihod od utakmice s Hajdukom Dinamo će uplatiti odbojkašima Mladosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije