Hrvanje

Hrvači donijeli zlato, srebro i broncu

Hrvanje
Ilustracija
22.09.2009.
u 16:18

Na Prvenstvu Hrvatske za juniore u slobodnom načinu hrvanja, održanom u Zagrebu uz sudjelovanje čak 16 klubova i 61 hrvača, članovi Hrvačkog kluba Sisak ukupno su osvojili 4. mjesto, a pojedinačno zlato, srebro i broncu.

Zlatnu medalju i naslov juniorskog prvaka osvojio je, iako je još kadet, Isak Radovanović u kategoriji 66 kilograma.

Isak zaslužio zlato

– Isak je vrlo uvjerljivo svladao sve svoje protivnike, puno starije i iskusnije hrvače. Kroz četiri meča superiornost je pokazao rješavanjem mečeva u svoju korist prije isteka regularnog vremena i sasvim zasluženo odnio je naslov državnog prvaka – rekao nam je njegov trener prof. Goran Plavec, ističući kako taj rezultat nije iznenađenje, jer mladi je Radovanović svoj hrvački potencijal u proteklih osam godina višestruko dokazao i među najtrofejnijim je predstavnicima kluba. On je još jedan u nizu talentiranih i perspektivnih mladih sportaša koje je HK Sisak stvorio u proteklih nekoliko godina. To je zasigurno samo početak jedne uspješne i vrlo obećavajuće hrvačke karijere – uvjeren je Plavec.

Za preostale medalje na juniorskom PH slobodnim načinom pobrinuli su se braća Lavrić. Tomislav Lavrić u kategoriji 96 kilograma bio je srebrni, u finalu je izgubio od aktualnog državnog prvaka Šavuka, a Stjepan Lavrić u kategoriji 84 kilograma osvojio je treće mjesto, u polufinalu također izgubivši od prvaka države Bregovića. Zbirno, ti se uspjesi svrstavaju među bolja ostvarenja Hrvačkog kluba Sisak na državnim prvenstvima u proteklih nekoliko godina.

Bogat ostatak sezone
Uz već spomenute hrvače, u Zagrebu su boje Hrvačkog kluba Sisak branili Mateo Dmitrović, Mladen Hrkić, Sandro Maršanić, Karlo Vasiljević, Igor Dujmović. Do kraja ove godine pred klubom su državna prvenstva u slobodnom načinu hrvanja za seniore, kadete, djevojčice, te mlađe i starije dječake.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije