NEOBIČNA ODLUKA

Hrvat bio prvi na tablici pa dobio otkaz uoči Manchester Uniteda

Europa League - Group E - Real Sociedad v FC Sheriff Tiraspol
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/3
25.10.2022.
u 15:00

Nevjerojatno, ali smijenjen je nakon prvog poraza na klupi.

Šerif iz Tiraspola u potrazi je za novim trenerom. Naime, odlučili su otpustiti hrvatskog stratega Stjepana Tomasa, iako je momčad na tablici vodeća sa šest bodova u odnosu na drugoplasirani Petrocub.

I to nakon prvog, minimalnog poraza, u nedjeljnom susretu protiv ekipe koja ih lovi na tablici. Predsjednik kluba Viktor Gushan pozvao je bivšeg hrvatskog reprezentativca na jutarnji sastanak i obznanio mu da više nije trener Šerifa.

Tomas je do poraza imao uspješan niz od osam pobjeda i tri remija. U skupini Europske lige Moldavci drže treće mjesto i u četvrtak gostuju kod Manchester Uniteda

-  Očito su igrači previše razmišljali o utakmici u Manchesteru i nisu bili fokusirani na Petrocub. Nije bilo koncentracije u mojoj momčadi, preuzimam krivicu za to - rekao je Tomas.

Hrvat tako neće dočekati izlazak na teren Old Trafforda, već krenuti u potragu za novim angažmanom. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije