KRITIZIRA SUCA

Hrvat i direktor CBS Sporta: 'Teško je igrati 11 protiv 12, samo dajte Messiju trofej'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia
Carl Recine/REUTERS
14.12.2022.
u 08:27

Mnogi smatraju kako je Daniele Orsato pogriješio kada je dosudio kazneni udarac za Argentinu

Nakon večerašnje utakmice između Argentine i Hrvatske puno se polemika vodi oko kaznenog udarca za Argentinu. Južnoamerički velikan je slavio 3:0, no poveli su u 34. minuti iz vrlo sumnjivog penala nakon navodnog prekršaja Dominika Livakovića nad Julianom Alvarezom. Napadač Argentine se prije zabio u našeg vratara koji nije mogao ništa napraviti da se izmakne dok je Orsato bio poprilično daleko od događaja i pogriješio je. 

Kreativni direktor CBS Sporta Pete Radovich jasno je dao do znanja što misli o ovoj sudačkoj odluci. Svoje mišljenje podijelio je na Twitteru:

- Teško je igrati s jedanaestoricom na njih 12. Samo mu dajte trofej. Zašto trošimo vrijeme? - objavio je Amerikanac hrvatskih korijena na svom Twitter profilu.

 

 

I brojni drugi korisnici ove platforme smatraju kako je bila očigledna naklonost suca prema Argentini.

Inače, Pete je jedan od najpoznatijih TV producenata u Americi, kreativni je direktor CBS Sporta, dobitnik 41 najpoznatije američke TV nagrade Emmy te alfa i omega prijenosa Super Bowla i Lige prvaka.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 21

DU
Deleted user
09:26 14.12.2022.

Zahuktala mašinerina, te žalopojke kako Messi nije najveći u povijesti, jer nikad nije bio svjetski prvak, krenula je prije prvenstva! I vrlo prosječnu Argentinu, lošiju od one u Rusiji, dovela do finala! Tslijan Orsato, odavno nam "poznat" i VAR ekipa samo su odradili poticaj, a da se Hrvatska "vratila" išli bi oni i dalje. Puno novca i utjecaja je u toj igri, pa i s ovim postignutim izvanredni Luka i ekipa, ali i svi mi ostali moramo biti zadovoljni!

OT
otkospokos
10:43 14.12.2022.

Ovo smeće od italijana nadam se da više neće suditi osim u domaćoj ligi,ovo je očita mrađa i namještanje Argentini put u finale SP Qatar 2022

HI
Hrvat iz Prigorja
11:10 14.12.2022.

Ako fifa misli da "mora" osvojiti sp neka "velika" nog. zemlja (argentina, brazil, njemačka, engleska, francuska, španjolska, portugal ili italija kad se plasira na sp) radi fifine veće zarade, ne treba nas "male" maltretirati sa kvlifikacijama, već neka za njih njih organizira sp, žalosno ali se sve svodi da je tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije