HRVATSKI VRATAR

Livaković jasno poručio: Ma kakav jedanaesterac!

KATAR 2022 - Argentina vodi! Livaković je skrivio penal, Messi zabio
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
14.12.2022.
u 07:55

- Ma kakav penal - rekao je Livaković u hodu.

Hrvatski vratar Dominik Livaković nije davao izjave nakon poraza od Argentine u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. No, dobacio je nešto zanimljivo u prolazu.

- Sve ste vidjeli - rekao je Livaković novinarima, prenosi Sportklub.

>> Pogledajte kako su hrvatski navijači u Dohi reagirali nakon poraza

Novinare je zanimalo je li bio jedanaesterac za Argentinu.

- Ma kakav penal - rekao je Livaković u hodu.

Argentinci su poveli golom Messija iz jedanaesterca u 34. minuti, a u 39. minuti nakon brzog protunapada na 2:0 povećao je Julian Alvarez. U 69. minuti Messi je asistirao Alvarezu za konačnih 3:0. 

Komentara 26

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
08:04 14.12.2022.

Jasno da jedanaesterac nije bio. Ali tako nešto se moglo očekivati i prije utakmice kad se vidjelo tko sudi. I morao se imati plan i za takav scenarij a ne dopustiti raspad igre. Fifina korupcija je kamilica za Collinu i njegovu organizaciju. Samo je pitanje dana kad će smeće isplivati na površinu.

Avatar kreky_87
kreky_87
08:47 14.12.2022.

Sve u svemu oni su nas taktički nadmurili i točka. Penal je dao smjer utakmici ali imam dojam da bi i bez tog penala izgubili. Kod naših se nekako vidio umor. Niti nam centar šutevi nisu išli, igra prema naprijed kroz sredinu je bila solidna ali u zadnjoj trećini blizu protivničkog gola je sve bilo previše statično i sporo. Jednostavno previše neraspoloženih igrača a ovi Argentinci su gorili od želje.

TO
tobija
08:44 14.12.2022.

mi krumpiramo zadnja dva prvenstva i ostvarili smo fantastične rezultate. žao mi je 98. tada smo imali titulu u nogama i bili najbolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije