GABRIĆ I ČALE VEĆ OSVOJILI

Hrvati širom Europe u pohodu na naslove u kupu

Trabzonspor
Foto: Reuters
1/4
09.05.2010.
u 13:56

Hrvatskim igračima u Europi sjajno ide u kup-natjecanjima. Čale i Gabrić već su uzeli turski dok se neki još bore.

Hrvatski reprezentativci Drago Gabrić i Hrvoje Čale s Trabzonsporom su senzacionalno osvojili Turski kup pobijedivši u finalu favorizirani Fenerbahçe s 3:1. Tako je Trabzon izborio ulazak u Europsku ligu. U turskome prvenstvu drži peto mjesto.

Bivši Dinamov stoper Gordon Schildenfeld sa Sturmom iz Graza igrat će u finalu Austrijskog kupa protiv Wiener Neustadta 16. svibnja. Šibenčanin se, nakon agonije u Beșiktașu i Duisburgu, preporodio u austrijskom klubu, s kojim je u prošloj sezoni nastupao u Europskoj ligi.

Bivši Dinamov vratar Marko Šarlija ( i nekadašnji Interov vezist Ernad Skulić (30) s Bakuom igraju finale Azerbajdžanskog kupa 23. svibnja protiv Hazara iz Lenkorana. Njihov je klub u igri i za naslov prvaka jer za vodećim Hazarom zaostaje tri boda. Nalazi se na trećemu mjestu.

Bivši reprezentativac Ivica Križanac  sa Zenitom će 16. svibnja igrati protiv Sibira u finalu Ruskoga kupa. Momčad iz Novosibirska posljednja je na prvenstvenoj ljestvici i sjajna Spalettijeva momčad bit će veliki favorit u toj utakmici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije