Osmina finala

Hrvatice se porazom od Nizozemske oprostile od EP-a

Igor Lovrinov
NordPhoto/PIXSELL
26.09.2017.
u 20:35

Nakon odlične igre u porazu s Talijankama (2-3) hrvatske obojkašice ipak nisu imale snage da pruže dostojan otpor favoriziranim Nizozemkama.

Hrvatske odbojkašice poražene su u susretu osmine finala Europskog prvenstva u Bakuu od Nizozemske s 0-3 (18-25, 8-25, 21-25).

Nakon odlične igre u porazu s Talijankama (2-3) hrvatske obojkašice ipak nisu imale snage da pruže dostojan otpor favoriziranim Nizozemkama te su poražene bez dobijenoga seta. Izabranice Igora Lavrinova proigrale su tek u trećem setu kojeg su izgubile s 21-25, a u drugom setu su naše igračice igrale katastrofalno i uzele tek osam poena. 

Kod Hrvatske su Katarina Barun-Šušnjar i Samantha Fabris imale po 9 osvojenih poena, dok su Nizozemke predvodile Anne Buijs (16) i Loeteke Sloetjoes (12).  

Hrvatska tako u zadnjih šest EP-a ostaje sa samo jednim probojem u četvrtinale, a taj uspjeh su napravile prije dvije godine kada su u osmini finala pobijedile upravo Nizozemke i nakraju osvojile peto mjesto. 

Komentara 2

OB
ObrenM
07:40 27.09.2017.

Stanje u medjunarodnom hrvatskom sportu je ekvivalent stanja u drzavi.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
21:11 26.09.2017.

Niš strašno jer naše prave hrvatice su za dom i povratak na Balkan spremne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije