GLAVNA KOMBINACIJA

Hrvatska će igrati u najdražem dresu, u njemu smo dosad neporaženi

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS
1/3
05.12.2022.
u 11:08

Zanimljivo, izabranici Zlatka Dalića sve su svoje dosadašnje utakmice na SP-u igrali u istom dresu. Protiv Maroka, Kanade i Belgije obukli su crveno-bijelu kombinaciju, poznate 'kockice'.

Reprezentacije Hrvatske i Japana danas se od 16 sati u Kataru bore za četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Nakon što su uspješno apsolvirali grupu, vatreni tako eliminacijsku fazu otvaraju protiv jedne od dviju reprezentacija koje su mjesto našle u 16 najboljih. Pripreme - kakvo navijača, tako i nogometaša - traju od jutra.  

Zanimljivo, izabranici Zlatka Dalića sve su svoje dosadašnje utakmice na SP-u igrali u istom dresu. Protiv Maroka, Kanade i Belgije obukli su crveno-bijelu kombinaciju, poznate 'kockice'.

A u najdražem će zaigrati i danas. Naime, protiv Japanaca će na teren izaći u domaćem dresu, našoj najpoznatijoj kombinaciji, u kojem se nadaju novoj pobjedi i prolasku među osam najboljih reprezentacija svijeta. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 1

ZA
zagi101
12:50 05.12.2022.

ne bih volio biti zloguki prorok, za sve postoji prvi put pa i za poraz u tom dresu, nadam se da sam u krivu NAPRIJED VATRENI U BOJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije