LIGA NACIJA

Hrvatska će imati fantastičnu podršku u Ligi nacija. Očekuje se nova invazija u kockicama

Hrvatska u Beču igra ključnu utakmicu s Austrijom za Final Four Lige nacija
Igor Soban/PIXSELL
08.06.2023.
u 16:22

Oko 25 tisuća navijača bilo je na Ernst Happelu u Beču protiv Austrije, očekuje se nova sjajna brojka

Hrvatska nogometna reprezentacija trebala bi imati sjajnu podršku navijača na završnom turniru Lige nacija u nizozemskom Rotterdamu. Iz UEFA-e su HNS- priopćili informaciju kako je 14 tisuća navijača kupilo ulaznicu za susret protiv domaćina Nizozemske te su se izjasnili kao navijači vatrenih. 

Stadion De Kujip prima 47.500 navijača, što bi značilo kako će Dalićevi izabranici imati oko trećinu stadiona na svojoj strani, iako naravno nije isključeno kako će se naši navijači snaći i na druge načine pa kupiti dragocjeni papirić.

Naravno, vrlo je moguće kako su naši navijači došli do karata i nisu se izjasnili kao fanovi Hrvatske, što bi značilo da će kockasti imati još veću podršku. Podsjetimo, protiv Austrije u Beču na tribinama se našlo 25 tisuća ljudi koji su navijali za Hrvatsku i to je bilo najbolje 'gostovanje' što se tiče ovogodišnje Lige nacija. 

VEZANI ČLANCI:

Teško je prisjetiti se kada smo imali ovako brojnu podršku izuzev spomenutog Beča i svjetskog prvenstva 2006. godine u Njemačkoj kada su kockice preplavile ulice. Vatreni 14. lipnja igraju prvu utakmicu u polufinalu, a 18. lipnja je na rasporedu finale i nadamo se kako ćemo se tamo naći protiv Španjolske ili Italije. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije