Varaždin

Hrvatska preko Srbije do Brazila

Dijana Golubić
Renato Branđolica
31.05.2011.
u 14:49

Rukometna reprezentacija nikad nije gostovala u Varaždinu. U nedjelju će se i to promijeniti. U barokni grad dolaze obje, i ženska i muška

I dok djevojke (19.30 sati) na parketu očekuje okršaj sa Srbijom, u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na SP u Brazil, rukometaši će im navijanjem pružiti podršku s tribina.

– Iznimno nam je važno da dvorana bude ispunjena. U posljednjih nekoliko mjeseci napravili smo mnogo na stvaranju sjajnog ozračja u ekipi, a to sada želimo prenijeti i na okolinu – rekao je izbornik rukometašica prof. Vladimir Canjuga.

A što će trebati napraviti na terenu da se stigne po pobjede?

– Odmah se na početku “potući”, malo ih “zašorati”, neka vide koliko nam je stalo da odemo u Brazil! Osim toga, dobrom i čvrstom obranom otvorit će nam se puno prilika da kroz kontru i polukontru dođemo do laganih golova – mišljenja je Dijana Golubić.

– Mnoge stvari želimo riješiti već u prvoj utakmici. Ipak, neće se one tako lako predati. Sigurno će gristi u uzvratu – poručila je Kristina Franić.

Uzvratna utakmica igra se 11. lipnja u 18 sati u Kragujevcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije