KVALIFIKACIJE ZA SP

Hrvatska slomila švedski otpor i stigla od prve pobjede

Hrvatska - Švedska futsal
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/9
11.12.2015.
u 21:57

Nakon uvodnog poraza od Bjelorusije, hrvatska reprezentacija u futsalu pobijedila je Švedsku te osvojila prve bodove u kvalifikacijama za svjetsku smotru u Kolumbiji iduće godine.

U drugom nastupu na kvalifikacijskom turniru za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska je protiv Švedske u Osijeku došla do prve pobjede (5:1), piše HNS.

Nakon uvodnog poraza od Bjelorusije, hrvatska reprezentacija u futsalu pobijedila je Švedsku te osvojila prve bodove u kvalifikacijama za svjetsku smotru u Kolumbiji iduće godine.

Hrvatska je uspjela rano povesti, s obzirom da je Matošević zatresao švedsku mrežu već u drugoj minuti susreta, no unatoč brojnim hrvatskim udarcima, u 13. minuti poravnao je S. Abraham.

S tih se 1:1 otišlo i na odmor, da bi u prvoj polovici drugog dijela susreta Suton i Marinović ipak osigurali novu, osjetniju prednost za Hrvatsku.

Hrvatsku su pobjedu potom zapečatili Suton u 34. minuti te Grcić u 36. minuti, ispisavši na semaforu konačnih 5:1.

U drugoj utakmici drugog kola Skupine 2 Azerbajdžan je bio uvjerljiv i protiv Bjelorusije (7:2) te u treće, posljednje kolo ulazi s prvog mjesta, s maksimalnih šest bodova na kontu.

Posljednje je kolo na rasporedu u nedjelju, kada će se u 17:00 sati sastati Bjelorusija i Švedska, a u 19:30 igraju Hrvatska i Azerbajdžan.

Skupina 2:
1. Azerbajdžan 6
2. Bjelorusija 3
3. Hrvatska 3
4. Švedska 0

>> Hrvatska porazom otvorila kvalifikacije, golijada Bjelorusije u Osijeku

Komentara 2

TO
Toma2
11:19 12.12.2015.

Prve dvije utakmice nismo bilo na razini, ali nadam se da će u nedjelju dvorana biti puna i da će pasti brazilski Azerbejdžan. Stanković u imaš dva mjeseca do EP-a da se trgneš i shvatiš da neki igrači nisu svete krave

Avatar prisoje_piskulje
prisoje_piskulje
14:03 12.12.2015.

stigla od cega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije