IZREKAO SVOJE MIŠLJENJE

Hrvatski hit-trener bez dlake na jeziku: 'Zašto su tom čovjeku dali otkaz? Izdominirali su nas...'

Zagreb: Rijeka slavila na gostovanju kod Lokomotive 1-2
Luka Stanzl/PIXSELL
21.09.2024.
u 17:52

U četiri godine koliko sam ja u Lokomotivi promijenilo se jedno 45-50 trenera po svim klubovima u HNL-u - rekao je Čabraja

U ovotjednoj emisiji Sport nedjeljom gosti voditelja Ante Breke bit će trener Lokomotive Silvijo Čabraja i Mihael Mikić, nekadašnji nogometaš Dinama i donedavni trener u slovenskom Celju, gdje je radio zajedno s Damirom Krznarom. Čabraja je jedan od onih trenera koji se spominju kao potencijalno rješenje u Dinamu nakon odlaska Sergeja Jakirovića. Na novinarsko pitanje o tome da prokomentira aktualnu trenersku scenu u Hrvatskoj, Čabraja se nije ustručavao dati konkretan odgovor.

- Problem svih hrvatskih klubova, bez obzira na to koliko im gori pod petama je taj da Dinamo i Hajduk, možemo čak reći i Rijeka i Osijek konstantno love nekakve titule i trofeje i pri tome konstantno mijenjaju trenere. Idemo samo navesti primjer Osijeka. Zoran Zekić je uveo mlade igrače i napravio dobru priču. S nama su se borili za četvrto mjesto i izdominirali nas. Ne znam zbog čega je dobio otkaz. I onda su s novim trenerom radili od početka. U četiri godine koliko sam ja u Lokomotivi promijenilo se jedno 45-50 trenera po svim klubovima u HNL-u - rekao je Čabraja.

Čabraja je s Lokomotivom iz godine u godinu radio jako dobar posao, a na sličan su način krenuli i u ovosezonsko prvenstvo. Već ga se nekoliko puta povezivalo i s Dinamom i s Hajdukom, no odlučio je ostati na Kajzerici.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar pingwin
pingwin
19:30 21.09.2024.

Hit ili šit trener? Koliko on zna vidi se i po tom što je Jakirovićev Dinamo spušio poker od Slavena

NO
NOVItraktorsprikolicom
18:45 21.09.2024.

Ne kužim po čemu je to Čabraja "hit trener"? Zar nije normalno da "hit trener" ima i neke rezultate? Neki naslov u ligi u kojoj je, navodno "hit trener"! Ima on nešto osvojeno?

Avatar Idler 3
Idler 3
18:03 21.09.2024.

Jakiru je problem igra, a ne reza proti Bayerna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije