Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usprkos zabrani

VIDEO Hrvatski i grčki navijači rade kaos po Ateni: Sve bi to Dinamo moglo skupo koštati

Huligani grčka
Foto: Screenshot twitter
08.08.2023.
u 08:37

U glavom gradu Grčke, nalazi se oko dvije stotine Bad Blue Boysa, a prema pisanju grčkih medija, pridružila im se i skupina navijača Panathinaikosa, Gate 13. Ispred stadiona u grčkoj izbili su neredi, a jedan je muškarac izboden oštrim predmetom i preminuo je

Dinamo večeras od 20:45 na atenskome OPAP stadionu u trećem pretkolu Lige prvaka igra protiv AEK-a. Premda je Dinamo obavijestio svoje navijače da je gostujućima zabranjen dolazak na utakmicu s AEK-om u Ateni, očito je da nekima bilo izrazito stalo da budu tamo, ali iz alternativnih razloga. 

"GNK Dinamo ovim putem obavještava javnost da je UEFA donijela odluku da će zbog sigurnosnih razloga utakmica između grčkog AEK-a i zagrebačkog Dinama biti organizirana bez prisustva gostujućih navijača. Odluka vrijedi za obje utakmice", napisali su iz Dinama koji bi mogao snositi neugodne posljedice.

GALERIJA Dinamo pobijedio Astanu i uvjerljivo prošao u 3. pretkolo Lige prvaka

Huligani grčka
1/7

Jedan od klubova koji se naplaćao kazni za neprikladno ponašanje obožavatelja jest Celtic koji je akumulirao 580 tisuća eura kazni. Sitaucija je nerijetko bila toliko loša da je sam klub pokušavao svim silama suzbiti nerede. Kazni se naplaćao i West Ham, a u posljednje su vrijeme zbog izgreda navijača kažnjeni Roma i Alkmaar..

U glavom gradu Grčke, nalazi se oko dvije stotine Bad Blue Boysa, a prema pisanju grčkih medija, pridružila im se i skupina navijača Panathinaikosa, Gate 13. Ispred stadiona u grčkoj izbili su neredi, a jedan je muškarac izboden oštrim predmetom i preminuo je.

VEZANI ČLANCI:

Osim današnje utakmice, u Ateni će se igrati i utakmica Superkupa između Manchester Cityja i Seville, pa UEFA nije željela nikakve probleme. Strategija zabrane gostujućih navijača na utakmici, koju Grci primjenjuju dugi niz godina, ovoga puta nije upalila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ultrasbalkanofficial

VIDEO Gvardiol potpisao s Man. Cityjem i priznao: 'Sad se više ne moram brinuti zbog njega'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije