Modrić

Vratilo mu se pamćenje: Luka se sjetio rođendana supruge Vanje

Luka Modrić i supruga Vanja
Foto: Instagram
1/5
20.07.2017.
u 11:58

Luka je pokazao kako se ipak nekih stvari može prisjetiti, kao rođendana supruge Vanje

Luka Modrić nedavno je svjedočio na Osječkom sudu u slučaju protiv Zdravka Mamića. Kapetan hrvatske reprezentacije nije se mogao sjetiti nekih datuma, ni kada je debitirao za reprezentaciju, pa ni detalja oko poslovanja s Mamićima.

Njegovi odgovori na sudu bili su: 'Ne sjećam se'.

No Luka je pokazao kako se ipak nekih stvari može prisjetiti, kao rođendana supruge Vanje. Naime, gospođa Modrić proslavila je 37. rođendan, a Luka se sjetio datuma i svoju suprugu izveo na romantičnu večeru.

Realov igrač je slavljeničku fotografiju sa suprugom objavio na Instagramu. Nije drugo trebalo da njegova objava postane tema zezancija na društvenim mrežama: 'Luka se ipak nečega može sjetiti'.

 

Happy Birthday to my LOVE... ❤️🎂👫

A post shared by Luka Modric (@lukam10) on

'Sretan rođendan mojoj ljubavi', napisao je Luka Modrić.

A u Modrićevoj obitelji ima razloga za slavlje, jer je Lukina supruga ponovno u drugom stanju. Par će ove jeseni uz sedmogodišnjeg Ivana i četverogodišnju Emu dobiti i treće dijete. 

Komentara 49

DH
dalibor.hren
12:07 20.07.2017.

Sram vas bilo, provokatori!

JV
Josip_V
12:56 20.07.2017.

Sijetit će se punicinog Koji jad od novina

KR
kruti189
12:52 20.07.2017.

peta kolona zvana večernji list i dalje jaši!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije