ORE SE NAŠE PJESME

Hrvatski navijači u 10. minuti Modriću zapjevali 'Ostani tu', nagovaraju ga da i dalje igra za vatrene

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.06.2023.
u 21:01

"Ostani tu, tu je tvoja mati, Ostani tu, još će sunce sjati. Ostani tu, snove čuvaj samo za nju. Ostani tu...." orilo se stadionom Feynoorda.

U desetoj minuti finala Lige nacija stadionom De Kuip zaorilo se "Ostani tu, tu je tvoja mati...". Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u finalu Lige nacija je upisao čak 166. nastup u dresu vatrenih.

Debitirao je davne 2006. godine u prijateljskom susretu protiv Argentine. No, i sa 37 godina na leđima i dalje briljira.

Modrić još uvijek nije javno obznanio svoje planove za budućnost, a u desetoj minuti utakmice hrvatski navijači su mu pokušali pomoći s donošenjem odluke.

"Ostani tu, tu je tvoja mati, Ostani tu, još će sunce sjati. Ostani tu, snove čuvaj samo za nju. Ostani tu...." orilo se stadionom Feynoorda. Video pogledajte OVDJE.

Hrvatski navijači su preko društvenih mreža pokrenuli akciju kako bi se u desetoj minuti utakmice zapjevali stihove kultne pjesme Miše Kovača "Poljubi zemlju" i možda i na taj način nagovorilo Modrića da i dalje nastavi igrati za reprezentaciju.

"Neka stadion eksplodira za Luku," poručili su navijači.

Bio je to zaista impresivan trenutak. Više od 30.000 navijača u glas je zapjevalo hrvatskom kapetanu.

Modrić je u prošlosti rekao da će igrati za Hrvatsku dok god bude mogao, a prošlo tjedan je rekao da će otkriti planove za svoju budućnost nakon finala Lige nacija.

>> Ovo je početni sastav Hrvatske protiv Španjolske

Komentara 1

Avatar jeremija1
jeremija1
23:53 18.06.2023.

ima se potpuno pravo oprostiti, ali se ipak nadam da nakon ovog izgubljenog finala neće otići. Luka, pokušaj osvojiti još ovo EP !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije