Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE U BUNDESLIGU

Hrvatski niželigaš prodao je nogometaša (17) njemačkom gigantu za 5.2 milijuna eura

NK Kustošija
08.01.2024.
u 11:04

Klapija je u Kustošiju stigao u ožujku prošle godine iz New York City, koji je u sustavu Manchester City Football Groupa. Već tad je za njega bilo puno interesa iz Europe, ali smatrao je kako je najbolje igrati u Kustošiji jer je postao projekt kluba i nastupao u seniorima.

Najpoznatiji sportski novinar Fabrizio Romano objavio da je mladi Dino Klapija (17) iz hrvatskog trećeligaša Kustošije prešao u RB Leipzig. Bundesligaš će našem niželigašu platiti 5.2 milijuna eura za mladog napadača, a postoji i klauzula. Kustošija će tako dobiti deset posto iznosa od Klapijine sljedeće prodaje, a isti izvor piše da je liječnički pregled odrađen. 

GALERIJA Bio je dragovoljac u ratu, izgubio kćer pred svojim očima i osvajao zlata

1/9

Klapija je u Kustošiju stigao u ožujku prošle godine iz New York City, koji je u sustavu Manchester City Football Groupa. Već tad je za njega bilo puno interesa iz Europe, ali smatrao je kako je najbolje igrati u Kustošiji jer je postao projekt kluba i nastupao u seniorima. Klapija je rođen u SAD-u, a u prosincu prošle godine debitirao je kod izbornika Roberta Jarnija u U-17 reprezentaciji vatrenih, nakon što je zbog hrvatskih korijena dobio hrvatsku putovnicu.

VEZANI ČLANCI:

Pisalo se da se za njegove usluge raspituju Arsenal, dortmundska Borussija te Dinamo, ali ipak je završio u Leipzigu koji je poznat po tome što sjajno radi s mladim talentima. 

 

 

Komentara 9

PE
peronja
11:43 08.01.2024.

kak to rade oni koji znaju posao. Pa kaj onda kaj Andy uzme proviziju? Opet klubu ostane hrpa love. No, ovi u Dinamu to bolje rade, prodaju reprezantivca Ivanušec i Livakovića za malo veći iznos. A Ivanušec da je ostao, imao je ugovor još tri godine, Dinamo bi igrao EL i zaradio od toga isto kao i prodajom Ivanušeca. I opet bi za te novce sad u zimu mohao otići.

Avatar Castro
Castro
11:43 08.01.2024.

Jesu oni nedavno prodali onog crnca u Barcelonu ? Sad ovog u Leipzig.!! Oni prodaju bolje nego Dinamo i Hajduk zajedno. Kako to, kako to...???

MA
majeltomoguce
11:52 08.01.2024.

Pravo pitanje je kako su nakon tolikih transfera i milijuna na 7. mjestu u 3. ligi HNL-a? Netko si tu sprema milijune u džepove, jer u ekipu se očito ne ulaže! Gdje te su pare???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije