HRVATSKI KUP

Zoran Mamić u problemima uoči Rijeke, uz Fernandesa ostao i bez Ademija

arijan ademi
Igor Kralj/PIXSELL
06.04.2015.
u 18:00

Ozlijeđenog Ademija trebao bi zamijeniti Vukojević (ili Goncalo), dok će poziciju Juniora Fernandesa najvjerojatnije zauzeti El Arbi Hilal Soudani (ili Hodžić).

Nogometaši Dinama već su zaboravili prvenstvene obveze, te su u potpunosti fokusirani na prvu utakmicu polufinala hrvatskog nogometnog Kupa. Modri će ove srijede u Maksimiru ugostiti Rijeku, a bit će to drugi (od tri) dvoboja ovih suparnika tijekom travnja.

Prvenstveni ogled s Kantride donio je određene probleme Zoranu Mamiću u slaganju postave za kup utakmicu; crveni karton Juniora Fernandesa i ozljeda Arijana Ademija bitno su pokvarili raspoloženje trenera modrih uoči novog ogleda s Rijekom, piše Goal.com.

No, dok će Junior Fernandes sigurno biti izvan stroja za nadolazeću utakmicu, stanje s kapetanom Dinama i dalje je vrlo upitno. Arijan Ademi na Kantridi je dobio snažan udarac u zglob, ali mu se i prilično "zgrčila" zadnja loža. Čini se kako je to ipak previše problema za normalan nastup ove srijede...

Zoran Mamić u subotu se na Kantridi predstavio u 3-4-1-2 postavi, a sličnim bi scenarijem modri mogli zaigrati i u srijedi. Ozlijeđenog Ademija trebao bi zamijeniti Vukojević (ili Goncalo), dok će poziciju Juniora Fernandesa najvjerojatnije zauzeti El Arbi Hilal Soudani (ili Hodžić).

No, trener Dinama uz brojne probleme s izostancima (Antolić, Musa, Pivarić, Cekici, Husejinović, Fernandes, Pavičić, vjerojatno i Ademi) ima dovoljno taktičkih, ali i igračkih opcija za optimizam uoči novog ogleda s najvećim konkurentom u hrvatskom nogometu.

>> Ademi: Najdraže pobjede su mi protiv Hajduka i Villarreala

Komentara 2

VL
vladek
06:54 07.04.2015.

Imate dosta mladih i dobrih igrača

WO
wormeaten
03:50 07.04.2015.

Ma Pjacu i Anghela na špice a Čorića na povućenu špicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije