VULIĆ OPTIMISTIČAN

Dinamo domaćin Kupa: 'Zagrepčani nisu favoriti, želimo taj trofej'

Kup
Foto: HNS
30.04.2015.
u 11:39

'Znamo što nam znači ovo finale, žarko želimo osvojiti taj trofej.'

Hrvatski nogometni kup igrat će se 20. svibnja između Dinama i Splita na stadionu Maksimir, odlučile su tako kuglice u zagrebačkom hotelu Hilton, a izvlačenje je obavio sportski direktor Rijeke Srećko Juričić.

Novitet u odnosu na prethodne godine jest što se igra samo jedna finalna utakmica, što slabijem Splitu zasigurno više odgovara nego da su dvije. Dosad se samo dvaput od 18 puta u povijesti našeg nogometa igrala jedna finalna utakmica.

- Znamo što nam znači ovo finale, žarko želimo osvojiti taj trofej. Mnogo sam puta igrao na Maksimiru kao igrač, često osvajao ovo natjecanje. Ne mogu kazati da je Dinamo veliki favorit. Počašćeni smo što smo dohvatili finale ovog natjecanja, to je velika stvar za naš klub. Mi smo imali trnovit put do finala, a sada ćemo napraviti sve da dohvatimo taj trofej - rekao je trener Splita Zoran Vulić.

Nije ni trener Dinama Zoran Mamić imao lak put do finala, a nije to ni propustio reći okupljenima.

- I mi smo imali trnovit i čupav put do finala počevši još od Ponikva i Opatije, pa sve do uzvratne utakmice u polufinalu s Rijekom. To je samo dokaz kako ovo natjecanje nosi i dozu neizvjesnosti, no ja vjerujem da ćemo u finalu biti sretniji i spretniji od Splita.

Cjelokupni program vodio je predsjednik povjerenstva za natjecanje Neven Kolić, a na ovom su se okupljanju pojavili Vladimir Iveta, Srećko Juričić, Josip Brezni, Željko Bel, Ante Vučemilović.

>> Izvuče li se Split, finale se može organizirati i na Poljudu!

Komentara 2

GI
gismund
12:53 30.04.2015.

vuliću, tvoj problem je što i dinamo želi taj trofej!

ZE
zeljkosunjic933
12:47 30.04.2015.

Biće to lagana nagrda brkatog putka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije