PORUKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Hrvatski prvoligaš se oglasio o sucu kojem je Joško Jeličić poručio da se ostavi svoga posla

Mario Zebec
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
09.10.2024.
u 11:47

"Nikome ne želimo zlo, nikog ne tražimo da nam pomaže, ali ne želimo ni da nam se konstantno odmaže. Pozdravljamo svaki potez koji znači boljitak hrvatskog nogometa", poručili su iz Slaven Belupa.

Hrvatski nogometni skinut će Marija Zebeca sa sudačke liste, doznali smo jučer. To znači da Zebec ove sezone više neće suditi Njegova pogrešna odluka u utakmici Slaven Belupo – Rijeka, u kojoj je poništio potpuno regularan pogodak domaćina, izazvao je burnu reakciju u vrhu HNS-a i u sudačkoj organizaciji, pa je pala odluka kako Zebec – u ovakvoj formi – nije dostojan suđenja u najvišemu rangu hrvatskog nogometa.

Joško Jeličić nekidan je poručio Zebecu da se ostavi suđenja, a sada će taj potez povući vrhu sudačke organizacije. 

Zebec je u ovoj sezoni sudio pet utakmica: Dinamo – Istra 1961 5:0, Gorica – Osijek 2:2, Hajduk – Osijek 1:0, Rijeka – Šibenik 3:0 i oproštajnu Slaven Belupo – Rijeka 0:0.

Nakon svega oglasili su se i u Slaven Belupu te uz fotografiju Zebeca poručili:

"Nikome ne želimo zlo, nikog ne tražimo da nam pomaže, ali ne želimo ni da nam se konstantno odmaže. Pozdravljamo svaki potez koji znači boljitak hrvatskog nogometa."

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deps
13:09 09.10.2024.

Zanimljivo i korisno bi bilo znati kolike se plaća suce za jednu utakmicu. Četiri su na terenu i dva ili tri u VARu. Imaju vjerojatno putni trošak, hotel (ako je kasna utakmica), plaću za suđenje ....?, a na nekim utakmicama nema ni 500 gledalaca s plaćenom ulaznicom. Je li to netko zna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije