Operacija ligamenata

Hrvatski reprezentativac mora na operaciju: Da sam znao, ne bih išao na SP!

Malmo: Hrvatski rukometaši zahvali se publici na podršci
Foto: PIXSELL
1/3
16.02.2023.
u 11:40

Ivanu Martinoviću stanje gležnja, koji je ozlijedio uoči Svjetskog prvenstva, pogoršalo se i mora ga riješiti operacijom

Hrvatski reprezentativac Ivan Martinović mora na operaciju ligamenata stopala zbog čega neće igrati nekoliko mjeseci. 
Članu Melsungena stanje gležnja koji je ozlijedio uoči Svjetskog prvenstva pogoršalo se i mora ga riješiti operacijom. Sezona je za njega završila.

- Da sam znao za posljedice, ne bih vjerojatno nastupio na Svjetskom prvenstvu - rekao je Martinović pa dodao:

- U profesionalnom sportu morate biti spremni na teže ozljede. Još ni liječnici ne znaju koliko će oporavak trajati.

Njemački klub objavio je kako nije sigurno je li se 25-godišnji desni vanjski igrač ozlijedio na gostovanju u Leipzigu u sklopu Bundeslige.

- Ivanu želimo uspješnu operaciju i potpuni oporavak. Zbog njegove odsutnosti sada imamo samo iskusnog ljevaka Kaija Häfnera na mjestu desnog vanjskog. Dakle, imamo manje napadačkih opcija. Morat ćemo improvizirati kada Kai zatreba odmor - izjavio je sportski direktor Melsungena Michael Allendorf.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije