Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA KUP

Tko će otpasti s popisa za SP? Martinović zasad izborniku Horvatu zadaje najviše briga

Varaždin: Hrvatska i Grčka igraju kvalifikacijsku rukometnu utakmicu za EP 2024.
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
05.01.2023.
u 07:30

– Na SP-u vidim 19 igrača. Dakle, dvojica će otpasti. Po svemu sudeći, jedan od četiri kružna napadača, a za drugoga ćemo vidjeti – rekao je na pripremama rukometaša izbornik Hrvoje Horvat.

Od petka do nedjelje u porečkoj dvorani Žatika odigrat će se tradicionalni međunarodni rukometni turnir Croatia kup. Uz Hrvatsku sudjeluju Sjeverna Makedonija i Izrael. Svaki dan na rasporedu je jedna utakmica. Tako će turnir otvoriti Hrvatska – Sjeverna Makedonija (6. siječnja), potom će igrati Izrael – Sjeverna Makedonija (7. siječnja) te na kraju Hrvatska – Izrael (8. siječnja). Sve utakmice igraju se u 20.15 sati. Ulaznice za sve utakmice Croatia Cupa već se mogu kupiti putem sljedećeg linka: www.ulaznice.hr Cijena pojedinačne karte je 8 eura (60,28 kn).

>> Bosna i Hercegovina dobila je novog izbornika, slavni nogometaš preuzeo kormilo zmajeva

– Svi znamo što nam je činiti, prije svega da se dobro pripremimo, da ostanemo svi zdravi i da dočekamo prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Ovaj će nam turnir dobro doći da se isprobaju neke varijante. Trener će nas puno rotirati da vidi na koga će se moći osloniti i tko je spreman – istaknuo je Jakov Gojun.

29.12.2022., Dom sportova Mate Parlov, Pula - Prijateljska utakmica, Hrvatska - Italija. Zeljko Musa Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Ivan Martinović za sada još trenira po posebnom programu i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu trenutačno je upitan.

– Na SP-u vidim 19 igrača. Dakle, dvojica će otpasti. Po svemu sudeći, jedan od četiri kružna napadača, a za drugoga ćemo vidjeti – rekao je izbornik Hrvoje Horvat.

Šoštarić je bio s vama na pripremama, kakav je njegov status?

– On ima pravo nastupa za Hrvatsku 25. siječnja. Dakle, ako se plasiramo u četvrtfinale, doći će u Stockholm i pojačati konkurenciju na desnom krilu – zaključio je Horvat.

Komentara 1

BR
brzizestok
07:59 05.01.2023.

Jel ima netko da još prati taj rukomet ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije