Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DION DRENA BELJO

Hrvatski reprezentativac odbio pojačati Dinamo. Jedan od najvećih razloga je Bruno Petković

Beljo
Foto: Roland Krivec/DeFodi Images/DEFODI
1/3
01.07.2024.
u 11:37

Beljo, koji želi na posudbu, odbio je Dinamo zbog ostanka Brune Petkovića, te će se sada pokušati izboriti za minutažu negdje drugdje

Dion Drena Beljo (22) odbio je transfer u Dinamo. Ta odluka hrvatskog napadača dolazi nakon što je odbio i Hajduk. Beljo je u potrazi za klubom u kojemu će imati kontinuitet, te se pokušati nametnuti izborniku Zlatku Daliću za povratak u reprezentaciju. Beljo koji od dolaska Jessa Thorupa na klupu Augsburga sjedi na klupi želi na posudbu kako bi se vratio u napadačku formu.

No, dok god je Bruno Petković u Dinamu, on je prvi napadač i nitko Belji ne može jamčiti minutažu, te je stoga odlučio sreću potražiti drugdje.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Petković je na izlaznim vratima, te ga se još dva tjedna može otkupiti za samo 2 i pol milijuna eura, a nakon 15. srpnja može otići samo po tržišnoj cijeni.

Dinamo se tako okreće drugim opcijama, a među njima je i sin člana Odbora za sponzorstva, Darija Šimića - Roko Šimić. Roku Šimiću ističe ugovor s Red Bull Salzburgom za godinu dana, te su ga Austrijanci spremni pustiti po razumnoj cijeni.

Komentara 3

EJ
ejStef
12:18 01.07.2024.

Vjerojatno je stvar u podijeli provizije, a ne Petkoviću...

KU
kublajkhan
12:33 01.07.2024.

Da je Roko baš dobar igrač, Salzburg ga ne bi puštao

18
188
12:04 01.07.2024.

Nogomet nitko ne bi gledao da nas mediji ne filaju s time. Nogomet je dosadan bez promjena rezultata sat i pol gledanja loptanja sim tam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije