Europski prvak

Reprezentativci oduševljeni Rakitićem, evo kako su mu čestitali!

Ivan Rakitić, Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
07.06.2015.
u 08:44

"Čestitke Ivanu Rakitiću, osvajaču i strijelcu za Barcelonu u finalu Lige prvaka protiv Juventusa", bila je prva objava na Twitteru HNS-a

Ivan Rakitić osvajanjem Lige prvaka razveselio je sve nogometne navijače u Hrvatskoj. Ivan je odigrao odlično u finalu te postigao pogodak protiv Juventusa, što je oduševilo i naše reprezentativce koji se spremaju za utakmicu protiv Gibraltara.

Oni su jučer zajedno gledali finale najelitnijeg natjecanja u Europi, a sada jedva čekaju da im se Rakitić pridruži u Splitu uoči kvalifikacijske utakmice protiv Italije. A nakon sinoćnjeg finala, u njihovo ime čestitao mu je Hrvatski nogometni savez koji se oglasio na Twitteru.

"Čestitke Ivanu Rakitiću, osvajaču i strijelcu za Barcelonu u finalu Lige prvaka protiv Juventusa", bila je prva objava na Twitteru, a kasnije je dodano:

"Hrvat Ivan Rakitić ponovio je uspjeh Marija Mandžukića te pobijedio u finalu Lige prvaka uz pogodak. Bravo, majstore."

A na društvenim mrežama oglasili su se i neki njegovi suigrači iz reprezentacije pa su tako, između ostalih, Mario Mandžukić, Danijel Subašić, Danijel Pranjić i Alena Halilović napisali:

"Bravo, Raketa!".

U svakom slučaju, Hrvatska već treći puta zaredom ima europskog prvaka, prije Rakitića reprezentativci su tako dočekivali Luku Modrića koji je lani osvojio naslov s Realom te prije toga Marija Mandžukića koji je bio prvak s Bayernom.

>>Barcelona peti puta prvak Europe, Rakitić golom otvorio utakmicu

>>Evo što je emotivni Rakitić rekao nakon osvajanja Lige prvaka!

>>Neymar igrač utakmice, Rakitiću četvorka, Pirlo najlošiji

>>Rakitić ušao u povijest, Hrvatska ima treći put zaredom prvaka Europe!

 

Bravo Raketa!! 󾟛 󾍘 󾮞Ivan Rakitić #Raketa #grande #champion #UCLFinals #ChampionsLeague

Posted by Danijel Pranjić on 6. lipanj 2015
 

Bravo Raketa! 󾭞󾮟✌󾮖󾭂

Posted by Mario Mandžukić on 6. lipanj 2015
 

Rakiiiiiitiiiiiccc ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @ivanrakitic

A photo posted by Alen Halilovic ⚽️🙏❤️ (@alen_halilovic) on

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
09:58 07.06.2015.

Svaka čast majstore. Još kad čovjek čita - Mandžo, Luka, Raketa...ne smijemo ni Olu zaboravit iako ni osvoijil. Pozdrav svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije