Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI ODNOSI

Hrvatski trener potjerao je reprezentativca Srbije: 'Bolje mu je da se ugledao na Nikolu Vlašića'

ITA, Coppa Italia, Torino FC vs AS Cittadella
EXPA/ laPresse/ FerrariFabio
05.12.2023.
u 21:13

Također se dodaje kako je izvjesno da će se Radonjić, koji se u prošlosti sukobljavao s Jurićem, naći na transfer listi već u zimskom mercatu.

Talijanski mediji pisali su kako je dan prije utakmice s Atalantom, koju je u ponedjeljak Torino uvjerljivo dobio s 3:0, hrvatski trener Ivan Jurić, s treninga zbog neprofesionalizma potjerao srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića. Talijani ističu kako se Radonjić ponašao neprofesionalno, što je razbjesnilo hrvatskog trenera koji ga je izbacio s treninga.

GALERIJA HNS odabrao kamp reprezentacije za Euro

ITA, Coppa Italia, Torino FC vs AS Cittadella
1/8

Također se dodaje kako je izvjesno da će se Radonjić, koji se u prošlosti sukobljavao s Jurićem, naći na transfer listi već u zimskom mercatu. 

VEZANI ČLANCI:

Press konferencija našeg trenera poslije slavlja nad Atalantom, otkrila je kako su njihovi odnosi narušeni.

- Prošle sezone odigrao je najveći broj utakmica otkako igra nogomet, dali smo mu sve što smo mogli. Često nije u stanju dobro trenirati, što je neprihvatljivo za nogomet ovog nivoa. Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunske razine, a on uništava svoju karijeru. Trebao je slijediti primjer Nikole Vlašića, koji je rastao u teškim trenucima. Šteta je, nadam se da može razumjeti to - izjavio je Ivan Jurić. 

Komentara 3

TO
Tornado0508
23:33 05.12.2023.

Jel taj uopce ima Vizu za RH?

Avatar mrbr
mrbr
12:02 06.12.2023.

Izbit će rat zbog ovog slučaja :-))

DZ
Dzasmin
23:05 05.12.2023.

A igraci repki drugih drzava, nemaju klubove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije