PREGOVORI NAPREDUJU

Hrvatski vratar na pragu Liga petice! Ove novosti mogle bi razveseliti i Dalića

Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - GNK Dinamo Zagreb v PAOK
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/3
20.07.2024.
u 09:27

Dominik Kotarski se može nadati da će ga igranje u većem klubu dovesti u bolju poziciju i u nacionalnome dresu. U ožujku je debitirao za vatrene, u prijateljskom susretu s Egiptom

Talijanski transfer insajder Gianluca di Marzio objavio je nedavno da postoji velik interes klubova iz Liga petice za Dominika Kotarskog, hrvatskog vatara koji trenutačno čuva mrežu grčkog velikana PAOK-a. Sada pak navodi kako je talijanski prvoligaš Genoa najbliže dogovoru s vratarom.

"Kotarski je favorit za novog vratara Genoe. Zainteresirane strane se približavaju dogovoru u financijskim pitanjima i pregovori će se nastaviti u predstojećim danima", piše Di Marzio putem objave na društvenoj mreži X. PAOK za za hrvatskog golmana želio 10 milijuna eura

GALERIJA Još jedan nogometaš kupao se na plaži kao Modrić, a ni on nije mogao proći nezapaženo!

Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - GNK Dinamo Zagreb v PAOK
1/14

Pitanje je koliko će za njega dobiti, no čini se da im treća ponuda talijanskog kluba više odgovara od prethodne dvije te da se približavaju dogovoru. Kotarski je za PAOK upisao 93 nastupa u svim natjecanjima. Primio je ukupno 90 golova, a svoju je mrežu održao čisto 34 puta.

Dominik Kotarski se može nadati da će ga igranje u većem klubu dovesti u bolju poziciju i u nacionalnome dresu. Kontarski je branio za mlađe momčadi hrvatske nacionalne vrste, a osobito se istaknuo još u momčadi do 17 godina. Prije dvije godine bio je na pretpozivu za Svjetsko prvenstvo u Katru, ali nije uvršten u konačnih 26 koji su otputovali na istok. U hrvatskome dresu debitirao je u ožujku, u prijateljskoj utakmici protiv Egipta kada je ušao kao zamjena Nediljka Labrovića.

VIDEO Joško Gvardiol uživa u moru na plažama Novigrada kraj Zadra

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije