DOMINIK KOTARSKI

Hrvatski vratar radi transfer karijere te odlazi u Premiership za 10 milijuna eura?

England v Croatia - UEFA Under21 International - Craven Cottage
David Klein
05.07.2023.
u 17:15

Mladi vatreni mogao bi uskoro napustiti Grčku i zaputiti se na Otok

Mladi hrvatski reprezentativac Dominik Kotarski ovog ljeta mogao bi pojačati nekog od engleskih klubova i tako zaigrati u najjačoj svjetskoj ligi. Kada je odlazio iz Gorice u grčki PAOK za dva milijuna eura mnogi su bili skeptični, ali to se pokazao kao pun pogodak solunskog velikana.

Sportime piše kako je za Kotarskog zainteresirano nekoliko premierligaša među kojima je i osvajač Konferencijske lige West Ham, a transfer bi mogao iznositi 10 milijuna eura.  Kotarski je 2018. godine iz Dinama otišao u Ajax za dva milijuna eura. U nizozemskom velikanu proveo je tri godine, no nije službeno debitirao za prvi sastav.

Gorica ga je potom 2021. dovela na posudbu, a zatim 2022. iskoristila pravo otkupa za milijun eura uz opciju plaćanja na rate i tada je 23-godišnji Hrvat bio ponajbolji vratar HNL-a. 

VEZANI ČLANCI:

Kotarski ima ugovor s grčkim klubom ima do 2026. godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 2.5 milijuna eura. 

Komentara 1

T2
Tomo_20
18:11 07.07.2023.

Ovaj ide u najbolju ligu a livi u tursku majko mila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije