NAVIJAČI ODABRALI

Hrvatsku će u Francuskoj predstavljati Marko Perković Thompson

Thompson
27.01.2016.
u 15:32

Uz "nacionalnu pjesmu" svaka reprezentacija imat će još pet pjesama koje će biti vezane uz nju te će se puštati tijekom slavlja nakon eventualnih pobjeda.

U izboru navijačkih pjesama koje će se na Europskom prvenstvu u Francuskoj puštati putem razglasa uoči i nakon utakmica hrvatske reprezentacije, navijači su za "nacionalnu pjesmu" Vatrenih izabrali pjesmu "Lijepa li si" koja je u izboru, u kojem je zaprimljeno više od 27 tisuća glasova, uvjerljivo odnijela pobjedu s više od 80 posto glasova navijača.

Uz "nacionalnu pjesmu" svaka reprezentacija imat će još pet pjesama koje će biti vezane uz nju te će se puštati tijekom slavlja nakon eventualnih pobjeda.

Navijači su za "pjesme za slavlje" izabrali sljedećih pet pjesama: "Uvijek vjerni tebi", "Samo je jedno", "Neopisivo", "Srce vatreno" i "Moja domovina".

Podsjetimo, Hrvatska je na Euru smještena u skupinu D s europskim prvacima Španjolcima te reprezentacijama Češke i Turske, a s potonjom Vatreni i otvaraju svoj nastup na Prvenstvu 12. lipnja u Parizu.

>> Pogledajte slavlje reprezentativaca uz Thompsonovu 'Lijepa li si'

Komentara 142

MA
majeltomoguce
15:42 27.01.2016.

Teško, sigurno će Platforma 112 podnijeti prijavu da je to fašistička pjesma, a ako ne oni onda će se javiti udruga B.a.B.e. (član 112) da je seksistički naziv "Lipa li si" ... pa dok se to riješi prvenstvo će biti gotovo ...

DU
Deleted user
15:58 27.01.2016.

Partijaši ionako ne navijaju za Hrvatsku pa ih to vjerojatno neće smetati.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:47 27.01.2016.

Da se pita oporbu, dali bi navijačima samo svirače DVD-a iz Srba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije