PREKLAPA SE S VATERPOLOM

HTV će prenositi samo pola utakmice košarkaša, evo gdje možete gledati cijeli susret

Košarkaši Slovenije svladali su Hrvatsku 94:88 u pripremnoj utakmici za Eurobasket
BORUT ŽIVULOVIČ
06.09.2022.
u 16:43

HTV planira tek uključenje u prijenos nakon završetka utakmice hrvatskih vaterpolista protiv Gruzije na istom kanalu (HTV 2).

Košarkaši Hrvatske danas 21 sat igraju protiv Italije u sklopu 4. kola C skupine Eurobasketa, a taj dvoboj možete pratiti na Sportklubu 1. 

Pola sata prije toga Hrvatska i Gruzija počinju svoju utakmicu četvrtfinala na EP-u u Splitu, a taj dvoboj možete gledati na SK HD. Inače, kompletan košarkaški i vaterpolski EP svakodnevno možete gledati na programima Sportkluba.

Utakmice će prenositi i HTV, no samo pola košarkaškog susreta. HTV planira tek uključenje u prijenos nakon završetka utakmice hrvatskih vaterpolista protiv Gruzije na istom kanalu (HTV 2). 

To se predviđa oko 21.40, ali ako se, ne daj Bože, vaterpolska utakmica bude morala rješavati izvođenjem peteraca, gledatelji će propustiti i više od polovice košarkaške utakmice. No, zato se na Sportklubu u miru može pogledati cijeli susret.

Komentara 9

ZV
Zvonko
17:32 06.09.2022.

Potrebno je da Hrvati zatraže ukidanje RTV pretplate jer svoje hrv. Klubove i reprezentacije moraju gledati na stranim kanalima.

Avatar Hazl113
Hazl113
17:22 06.09.2022.

HRT ima 4 kanala. Zar nije bilo mjesta na ostala tri. Pa tada su sve neke serije, odnosno sve što nije u direktnom prijenosu. Sramota za HTV.

Avatar lalaizbanata
lalaizbanata
21:21 06.09.2022.

ITA:CRO 22:17

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije