PERVAN NE IZOSTAVLJA

"Hvala Bandiću na konju, a državi na hvataljkama"

bandić
Marko Lukunić
09.11.2009.
u 08:02

Nogomet je dominantna tema mojih kolumni, gdjekad se dotaknem i nekih drugih sportova, no i sam se ponekad stidim kakav odnos imamo prema velikim sportašima, osvajačima velikih odličja.

Pa su mi tako Blanka Vlašić, svjetska prvakinja u skoku u vis, i brončani s Olimpijskih igara, gimnastičar Filip Ude, ovdje bili dragi gosti. U Zagrebu su ta dva sporta ipak u sjeni. No, Pervan je čuo dobre vijesti:

– Hvala gradonačelniku Milanu Bandiću što nije zaboravio na gimnastiku. Naime, čuo sam da se dogovorio s državom da jednom gimnastičkom klubu on daruje konja, a da će ljudi iz vlade dati hvataljke. I atletika nije zaboravljena. Dat će 60 gradskih metara, država će sudjelovati u onih 30 metara.

A što je s preostalih 10?

– Kažu atletičari da se ne brinu jer će sami nekako osigurati preostalih 10 metara, kako bi napokon i u Zagrebu mogli trenirati najbržu disciplinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije