Avdija Vršajević

'Hvala na čestitkama, nadam se da će i Hrvatska u Brazil'

'29.09.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. HNL, 10. kolo, GNK Dinamo -  HNK Hajduk.Avdija Vrsajevic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
18.10.2013.
u 12:31

- U Litvi sam igrao najvažniju utakmicu u svojoj karijeri, prije početka smo znali kakav je ulog, postojao je grč, posebno do tog gola i u zadnjih dvadeset minuta

Nakon reprezentativne akcije Avdija Vršajević vratio se u Hajduk. Odmah je primio čestitke zbog plasmana s BiH na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

- Hvala vam, još sam pod dojmom jer je ovo velika stvar za BiH kao državu. Dva puta smo ispadali iz baraža, sad smo napravili to što smo napravili i nadam se da neću biti jedini igrač Hajduka koji će na SP, nadam se da će se i Hrvatska plasirati - rekao je Vršajević i dodao:

- U Litvi sam igrao najvažniju utakmicu u svojoj karijeri, prije početka smo znali kakav je ulog, postojao je grč, posebno do tog gola i u zadnjih dvadeset minuta. Trajalo je kao cijela vječnost, a nakon završetka uslijedila je eksplozija oduševljenja. Donijeli smo radost cijelom narodu, veliko slavlje, nešto nezaboravno.

Zatim se okrenuo sljedećoj utakmici u kojoj Hajduk igra protiv Hrvatskog dragovoljca.

- Idemo na tri boda, tako se moramo postaviti u svakoj utakmici, da ćemo sve od sebe da to ostvarimo. Imamo dobru, ali mladu ekipu, pa je nekada veći motiv protiv jačih ekipa, ali ako želimo napraviti nešto konkretno, moramo pobjeđivati u nominalno lakšim utakmicama.

>>Srbi i Hrvati sa simpatijama sada gledaju na momčad BiH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije