bio prvak s bijelima, a igrao u još pet zemalja

I Hajdukovac Filekovič na SP-u

Filekovič
VL Arhiva
06.06.2010.
u 11:23

Boštjan Cesar neće biti jedini nekadašnji igrač Prve HNL na SP-u. Izbornik Matjaž Kek u Južnu Afriku vodi i bivšega Hajdukova braniča Suada Filekoviča (32), sada člana Maribora.

Filekovič je globetrotter, koji je, osim u Hrvatskoj i Sloveniji, igrao u Engleskoj, Rusiji, Belgiji i Grčkoj. S Hajdukom je bio prvak 2004. godine.

Među slovenskih 23 za SP 2010. nema niti jednoga igrača novoga prvaka Kopra, a iz liga petice dolaze osmorica reprezentativaca: u Italiji su Samir Handanovič, Bojan Jokič, Cesar i mladi interovac Rene Krhin, u Francuskoj Valter Birsa, a u Njemačkoj Zlatko Dedič, te dva Soldina igrača iz Kölna, Milivoje Novakovič i Mišo Brečko.

O svom novom klubu:

"Uoči SP-a želio sam riješiti svoj status i potpisao sam za talijanski Chievo. Sada sam miran

O formi Slovenaca:

"Nadigrali smo čvrstu momčad Novoga Zelanda, ali to nije naše pravo lice. Bit ćemo još puno bolji

Koren i Radosavljević nemaju klubove

U jeku priprema za Svjetsko prvenstvo, kapetana slovenske reprezentacije Roberta Korena (29) šokirala je vijest iz Engleske da menadžer West Bromwich Albiona Roberto di Matteo više na njega ne računa.

U WBA je proveo tri i pol godine, a tržišna vrijednost mu je 3,2 milijuna eura. I njegov suigrač iz reprezentacije Aleksander Radosavljević (31) ostao je bez kluba, a do sada je igrao u grčkom prvoligašu Larisi.

Ključne riječi

Komentara 2

FE
febo
08:52 07.06.2010.

Je, suad filekovič , od mame mojce i tate kekeca , važno da ima tvrdo č na kraju !!!!!

ES
Escudo
17:46 06.06.2010.

ovo nije u redu....zašto čovjeka niste pokazali u slovenskom dresu? pa zar neznate da su dobili titulu najružnijeg dresa SP 2010? to se mora promovirati ;D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije