Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBAČENI IZ TAKTA

I Kalinić i Gattuso se naljutili na pitanja novinara: Što sam rekao? Jesi ti pogledao pressicu?

Split: Službeno predstavljen novi trener Hajduka Gennaro Gattuso
Ivo Cagalj/PIXSELL
18.06.2024.
u 17:16

Konferencija za medije održana na Poljudu je trajala gotovo sat vremena s brojnim pitanjima, a neka od njih su malo izbacili iz takta sportskog direktora i trenera Hajduka

Legendarni Talijan Gennaro Gattuso je u utorak poslijepodne predstavljen kao novi trener Hajduka, a na konferenciji za medije su s njim govorili i predsjednik Ivan Bilić te sportski direktor Nikola Kalinić.

Konferencija za medije održana na Poljudu je trajala gotovo sat vremena s brojnim pitanjima, a neka od njih su malo izbacili iz takta sportskog direktora i trenera Hajduka. 

EKSLUZIVNI VIDEO Dalić sjeo s Petkovićem i riješio problem

Budući da je Kalinić na svojoj prvoj pressici rekao da će igrači stranci morati naučiti hrvatski u roku od tri mjeseca, sad kad je trener stranac, jedan od novinara upitao je Kalinića hoće li takav biti rok i za stranog trenega Gattusa, a Kalinić je nervozno odbrusio:

- Što sam rekao? Jesi li ti pogledao moju presicu. Rekao sam da trener neće pričati engleski ako je Hrvat - rekao je Kalinić.

VEZANI ČLANCI:

Jedno pitanje je malo iznerviralo i novog trenera Gattusa. Novinari su ga upitalo po čemu želi da ga za 15 godina pamte navijači Hajduka i Splićani, a on je odvratio:

- Ne možemo odmah pričati o tome što će biti za 15 godina. Nisam ni došao, a postavljate mi to pitanje - odgovorio je Gattuso na talijanskom jeziku.

Komentara 9

KU
Kujttim
20:28 18.06.2024.

Livaja i Gattuso. Brzo će Livaja biti stavljen u profesionalne okvire.

KO
Kotlovina
18:12 18.06.2024.

Ni taj ne bude dugo na klupi.

KU
Kujttim
20:31 18.06.2024.

Gatusso je marketinški potez i čovjek s karizmom da se iz Hajduka otjera Livaja koji više nema profesionalne ambicije. Inače, Gattuso nije trenerska veličina i vrlo brzo će Naš Hajduk shvatiti da će njegove metode dovesti do većeg broja ozljeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije