Dinastija Halilović

I mlađi Sejadov sin Dino igra u Dinamu, Alena vodi Komljenović

\'13.01.2010., Zagreb, Hrvatska - Pomocni teren iza juzne tribine Dinamovog stadiona u maksimiru. Dinamovi pioniri Davor Lovren i Dino Halilovic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
11.05.2011.
u 21:56

U Dinamu igra i mlađi sin Sejada Halilovića, Dino, rođen 1998. godine.

Inače, nadarenoga Alena Halilovića u Maksimiru trenira nekadašnji Soldin pomoćnik u prvoj momčadi Fabijan Komljenović, a sljedeće sezone generaciju rođenu 1996. godine preuzet će do sada iznimno uspješan trener kadeta Jozo Bandić, dok 1995. godište vodi Vlado Kasalo.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar dinameze
dinameze
07:46 12.05.2011.

ovaj crni dečko,će biti nova velika zvijezda dinama,on će poslije jarnija biti naj veći lijevi bočni na ovim prostorima.dobro zapamtite.dečko se zove LOVREN.poznato ha je on je mlađi brat i vjerojatno bude bolji od dejana.

SE
senior
08:48 12.05.2011.

Mislim da će tata Halilović doći pameti i ostaviti djecu da se u miru razvijaju u Dinamovoj školi nogometa. uz svoje prijatelje i vršnjake. Uz sve što škola pruža tu je i on kao kontrolor njihovog rada i napretka. Tataa Halilović kao trener u Dinamovoj školi nogometa više nego dobro zarađuje. Dali bi bilo korektno raditi u Dinamovoj školi nogometa i u istoj školovati svoju djecu a onda ih bez pitanja i odobrenja poslati nekom drugom klubu. To je pitanje na koje će morati odgovorit tata Halilović. Svojevremeno je slično napravio Čedo Jovičević igrač i zaposlenik Dinama koji je svog sina Igora odveo u Real. Igor je u Realu potpuno nogometno propao i izgubljen je za sva vremena za nogomet. Prije toga smatralo se da je Igor bogom dan talent veći i od Zvone Bobana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije