ODJEKNULO

I najpoznatiji svjetski novinar za transfere izvještava o akciji 'Modrić u Dinamu'

ARHIVA - Zagreb: Luka Modrić oprostio se od Dinama još jednim naslovom prvaka
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/8
06.04.2024.
u 12:51

"Predsjednik zagrebačkog Dinama odlučio je zakupiti stranicu u današnjem izdanju španjolske Marce kako bi poslao jasnu poruku Luki Modriću", napisao je Fabrizio Romano

Luka Modrić u Dinamu! Zvuči kao senzacija, ali od danas puno više moguća nego što je bila dan ranije, a sve zbog senzacionalno domišljatog, vrlo emotivnog načina na koji je Dinamo pozvao hrvatskog kapetana da se vrati u plavi dres. Naime, u današnjem broju Marce preko cijele stranice izašao je oglas kojeg je platio Dinamo, a na kojem piše "Tiene Todo El Sentido Del Mundo", ili u prijevodu: "Imalo bi smisla". Potpisan je predsjednik Dinama Velimir Zajec. 

A o tome je izvijestio i svjetski najpopularniji novinar za transfere, Fabrizio Romano. On je na X-u prenio video Dinama te napisao:

"Predsjednik zagrebačkog Dinama odlučio je zakupiti stranicu u današnjem izdanju španjolske Marce kako bi poslao jasnu poruku Luki Modriću."

VEZANI ČLANCI:

 Inače, Luka je za prvu momčad Dinama igrao od 2005. do 2008. godine, te u 130 nastupa postigao 27 nastupa. Red je da u plavom dresu dođe do 100. nastupa, nadamo se već iduće sezone...

Bit će jako zanimljivo vidjeti reakciju hrvatskog kapetana na ovu akciju Dinama.

Foto: kicker.de

 
 

Komentara 3

LE
let3
14:24 06.04.2024.

Lektori su izgleda skupi.

Avatar joshan
joshan
14:17 06.04.2024.

Luka je za prvu momčad Dinama igrao od 2005. do 2008. godine, te u 130 nastupa postigao 27 nastupa. Red je da u plavom dresu dođe do 100. nastupa 😂😆😝🤣😜

Avatar fidelio
fidelio
13:20 06.04.2024.

Kakvog bi to smisla imalo :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije